SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Tres jugadores de l'AEM, a prova amb el FC Barcelona

Rastreator esponsoritza l’equip, que aquest dijous va ser l’estrella a ‘The New York Times’

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’excel·lent campanya de l’equip infantil femení de l’AEM no ha passat desapercebuda per a un dels clubs més importants del futbol femení estatal, el FC Barcelona, que ha convocat tres jugadores del club lleidatà per entrenar-se a les seues instal·lacions. Es tracta de les futbolistes de l’equip infantil, campió de Lliga, Andrea Gómez i Alba Caño, a més de la jugadora Júlia Ciurana, alevina de segon any. Les tres van ser cridades per entrenar-se aquest dijous amb l’aleví infantil blaugrana.

L’equip, a més, ja té nou patrocinador. Es tracta de la firma Rastreator.com, comparador d’assegurances, telefonia, finances i energia, entre altres serveis, que lluirà el nom a la samarreta de l’equip lleidatà. La nova equipació l’estrenaran aquest diumenge, en el partit amistós que jugaran a les 12.00 davant del CD Tacón, club de futbol femení que, després de guanyar el títol de Lliga les lleidatanes, en una competició davant d’equips masculins, es va oferir fa unes setmanes per jugar un amistós. Aquest partit serà retransmès per Lleida Televisió, diumenge, a les 18.00.

Sergio González, president de l’AEM, es mostrava molt satisfet amb l’acord assolit amb Rastreator, que tindrà una durada de tres temporades i reportarà al club 8.000 euros per cada una. “Estem molt satisfets de comptar amb el suport i la col·laboració d’una entitat com Rastreator.com. Patrocinaran el nostre equip infantil femení, però és un suport per al nostre projecte d’impulsar el futbol femení.” L’AEM s’ha marcat com a objectiu arribar a la Primera divisió, la màxima categoria del futbol femení, en un parell d’anys. L’equip sènior juga a la Segona divisió estatal. La Paeria va distingir el club amb una placa dimecres passat.

D’altra banda, l’equip va ser aquest dijous l’estrella al rotatiu nord-americà The New York Times, que els va dedicar un ampli reportatge titulat “The Girls Soccer Team That Joined a Boys League, and Won It” (“L’equip de futbol femení que va participar en una lliga de nois i la va guanyar”). El rotatiu novaiorquès va desplaçar fins a la ciutat de Lleida el seu delegat a Espanya i Portugal, Raphael Minder.

Les jugadores de l’AEM infantil, amb una figura de la mascota del seu nou patrocinador.

Les jugadores de l’AEM infantil, amb una figura de la mascota del seu nou patrocinador.SEGRE

tracking