SEGRE

DEPORTES_LUNES

“Aquesta setmana parlarem”

Gustavo Siviero remet la seua continuïtat a una reunió amb el club en els pròxims dies || Assegura que l’empat a Elda va ser decebedor i que, per continuar, han de “canviar moltes coses”

Marc Nierga intenta una acció d’atac durant el partit d’ahir, davant de l’oposició de diversos jugadors de l’Eldenc.

Marc Nierga intenta una acció d’atac durant el partit d’ahir, davant de l’oposició de diversos jugadors de l’Eldenc.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“La meua continuïtat o no es decidirà en una pròxima reunió amb el club que tindrà lloc aquesta mateixa setmana. Parlarem del que més ens convé a les dos parts, encara que és evident que perquè segueixi han de canviar moltes coses.” Així es va expressar Gustavo Siviero a la sala de premsa del Nou Pepico Amat d’Elda després de l’últim partit de la temporada, que va qualificar de “decebedor, perquè tots volíem acomiadar-nos amb una victòria, encara que no ens hi juguéssim res, però sí el nostre orgull esportiu”.

Siviero va explicar que “és evident que la decisió del TAD de divendres ens va afectar, perquè estàvem convençuts que el tribunal ens donaria la raó, o almenys així se’ns assegurava des del club. Al final no va ser així i ens hem quedat fora i, sens dubte, ens ha condicionat en aquest partit en el qual ens ha faltat més fe, més constància i decisió a les nostres accions ofensives davant d’un rival que, sense res més a oferir, ho ha basat tot en el seu orgull professional després de tot el que ha passat en aquesta atípica temporada, en la qual tot han estat contratemps per a ells”, va afegir.

El tècnic argentí també va voler destacar que “aquest empat i la decisió que comporta no poden desmerèixer la nostra gran segona volta, que, segons el meu parer, ha estat excel·lent, després de com de malament vam començar la temporada”. I va afegir que “estàvem a punt d’aconseguir entrar en el play-off i, després de tant esforç, és evident que no hem aconseguit disfrutar-ho”. Siviero va afegir que “ara és temps de reflexionar i de decidir el que és millor per a tothom i, una vegada fet això, decidir en conseqüència”.

“Una petita recompensa a la nostra il·lusió” “Un empat potser no significa res per a molts, però per a nosaltres és un veritable èxit. Un punt després de tantes derrotes consecutives és com una recompensa a la nostra il·lusió, que, malgrat tots els pals, amargors i traves rebudes, no s’ha doblegat. Avui, sense res en joc, hem lluitat pel nostre orgull i per la nostra afició i hem aconseguit acabar la temporada amb un empat que té gust de glòria, davant d’un dels equips grans de la Lliga.” D’aquesta manera s’expressava Ricardo Campillo, l’entrenador de l’Eldenc, a la sala de premsa, i també va afegir que “sigui qui sigui en aquest gran club la temporada que ve, el nostre objectiu serà el mateix, tornar a la Segona divisió B”.

El rostre de Gustavo Siviero reflectia una nova decepció per la mala imatge de l’equip.

El rostre de Gustavo Siviero reflectia una nova decepció per la mala imatge de l’equip.CERLES MIRANDA

tracking