SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Arnau Farré voreja els punts en l'estrena

Setzena posició en la seua primera prova del Mundial

Arnau Farré, durant una de les zones de Camprodon.

Arnau Farré, durant una de les zones de Camprodon.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Arnau Farré es va quedar aquest diumenge a un pas de sumar els seus primers punts en el Mundial de trial, la primera cita del qual es va disputar a la localitat gironina de Camprodon. El pilot de Vilanova de Segrià va acabar en la setzena posició amb 110 punts de penalització, un més que el suec Eddie Karlsson, el primer a la zona de punts.

El lleidatà va tancar el primer pas per les 15 zones marcades pel Ripoll Motor Club a superar en dos voltes amb 48 punts, acumulant-ne 62 més en el segon ingrés. Una de les claus de la prova d’ahir, en la qual es va imposar Toni Bou, va ser la meteorologia. Els xàfecs que van caure, amb granís inclòs, entre les dos voltes, van condicionar el rendiment a les complicades seccions del traçat. El líder de l’Europeu absolut a falta d’una carrera tornarà al Mundial el cap de setmana del 27 i 28 de maig a Twin Ring Motegi (Japó).

“En les primeres voltes, m’he trobat molt còmode, en especial a l’inici. Les tres primeres zones m’han sortit perfectes. He patit més a la segona volta. Sobretot se m’ha creuat la zona 11, una de zero de la qual he sortit amb 5 punts. Això és el que ha fet que acabés fora dels llocs de puntuació. Però les sensacions són positives, la qual cosa em motiva de cara a la següent prova al Japó”, va assenyalar el lleidatà després de la prova.

Per la seua part, el també lleidatà Sergio Ribau va acabar novè en la prova de Trial 125. El pilot de Beta va acabar amb 77 punts, molt a prop de la vuitena posició, que va ocupar l’alemany Jarmo Robrahn. El campió a Camprodon va ser l’italià Lorenzo Gandola, que va acabar amb 46 punts.

tracking