El Madrid goleja el Sevilla

Els blancs guanyen amb solvència un Sevilla afectat per les baixes || Als de Zidane els queden dos finals per al títol, davant de Celta i Màlaga

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus dos gols en el partit.

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus dos gols en el partit.EFE

El Reial Madrid va golejar el Sevilla (4-1) amb un ambient festiu en el tancament del curs a l’estadi Santiago Bernabéu, on van destacar la versió salvadora de Keylor Navas i pegada de Cristiano Ronaldo, autor d’un doblet, que van aplanar el camí de la consecució del títol de Lliga. A l’equip de Zinedine Zidane li queden dos finals per conquerir la Lliga, a Balaídos davant del Celta i a La Rosaleda davant del Màlaga, amb marge per empatar-ne una.

El Sevilla, que va arribar al Bernabéu amb moltes baixes, va sortir a buscar la pilota, però als deu minuts va veure com Nacho treia or d’una falta a Asensio al caire de l’àrea i establia l’1-0. Un robatori del mateix Asensio va permetre el segon del Madrid. Després d’una contra, la pilota va caure a James, que va retallar i va xutar.

Rico va rebutjar amb la mala sort de veure com la pilota li queia a Cristiano Ronaldo, que va marcar a porta buida (2-0). Després del segon gol, el Sevilla va fer una temptativa de descompondre’s, però va treure l’orgull per mantenir el resultat fins al descans i, fins i tot, hauria pogut marcar, si el travesser no hagués parat el xut de Jovetic.

A la segona meitat, al Madrid li va faltar consistència al centre del camp i Jovetic ho va aprofitar per retallar distàncies amb un xut imparable (2-1). Al cap de pocs minuts va reaccionar Zidane movent la banqueta, va canviar el dibuix i va encertar.

De nou, Asensio va començar la jugada del tercer gol, que va acabar definint Cristiano Ronaldo (3-1), i en una acció similar el mateix Asensio va cedir la pilota a Nacho, que va assistir enrere perquè rematés Kroos i sentenciés la golejada blanca (4-1).