SEGRE

TENNIS

Nadal guanya el Madrid Open per cinquena vegada

El balear va derrotar Dominic Thiem a la final per 7-6 (8) i 6-4 || La lleidatana Ares Teixidó va perdre la final sub-16 contra Leyre Romero

Rafa Nadal mostra el trofeu que l’acredita com a campió del torneig.

Rafa Nadal mostra el trofeu que l’acredita com a campió del torneig.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafael Nadal va guanyar aquest diumenge el Mutua Madrid Open per cinquena vegada al derrotar el jove austríac de 23 anys Dominic Thiem a la final, per 7-6 (8) i 6-4, a la quarta bola de partit, en dos hores i 17 minuts. Aquest títol li permet igualar el serbi Novak Djokovic amb 30 títols Masters 1.000.

Aquest és el tercer títol del jugador balear aquesta temporada, després d’anotar-se per desena vegada la victòria a Montecarlo i a Barcelona, on es va imposar també a Thiem a la final. Nadal suma ja 72 títols en el seu palmarès.

El balear arribarà al Masters 1.000 de Roma, amb 15 victòries consecutives i només dos sets cedits en aquesta sessió de terra batuda, en la qual ha recuperat el primer lloc a la llista Carrera de Campions.

D’altra banda, la WTA va criticar la presència de l’extennista romanès Ilie Nastase, que va ser suspès per la Federació Internacional de Tenis (ITF) pel seu mal comportament, en la cerimonia d’entrega de trofeus. Nastase va ser suspès per comentaris misògins durant l’eliminatòria entre Romania i Anglaterra disputada a Constança.

D’altra banda, la jove lleidatana Ares Teixidó va perdre aquest diumenge la final sub-16 del Madrid Open, davant la valenciana Leyre Romero per 6-0 i 6-2. La finalista va rebre el seu premi de mans d’Alberto Berasategui, director del Mutua Madrid Open Sub-16.

tracking