SEGRE

TEMPS EXTRA FUTBOL

SE AEM i CD Tacón uneixen esforços

El club lleidatà i el madrileny jugaran dos amistosos a Madrid al juny per continuar promocionant el futbol femení || Les infantils van guanyar 6-2 en el seu primer partit

Jugadores dels dos equips, tècnics, directius i autoritats, a la foto de família.

Jugadores dels dos equips, tècnics, directius i autoritats, a la foto de família.COMUNICACIÓN CD TACÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Som dos clubs que compartim una filosofia de gestió, de suport a la base i d’aposta pel futbol femení”, explicava ahir Ana Rossell, presidenta del CD Tacón, que va tenir la idea de jugar un amistós amb les lleidatanes perquè “ens va cridar molt l’atenció que haguessin guanyat una Lliga en la qual tots els altres equips eren de nois”, afegia.

Així va nàixer una relació entre clubs que va viure ahir al camp de l’AEM el primer partit i que tindrà continuïtat a Madrid el proper mes de juny. Aquest diumenge es van enfrontar els dos equips infantils i la victòria va ser per a l’AEM per 6-2, en un partit retransmès per Lleida Televisió. Els dies 11 i 12 de juny tornaran a jugar, aquesta vegada a Madrid, encara que també ho faran els equips sèniors de les dos entitats, que militen a la Segona divisió estatal.

“Hem compartit experiències, tenim problemàtiques similars i ha estat un partit molt agradable”, explicava per la seua part Sergio González, president de l’AEM. “No ha estat només un partit davant d’un equip de fora, que sempre és una experiència. Ha estat un cap de setmana de convivència entre les jugadores”, afegia Dani Rodrigo, tècnic lleidatà.

Les jugadores dels dos equips ja van estar juntes dissabte, van compartir sopar i ahir van repetir al dinar. “El futur del futbol femení és esperançador. En un any s’ha avançat molt”, afegia Rossell.

Jugadores dels dos equips, tècnics, directius i autoritats, a la foto de família.

Jugadores dels dos equips, tècnics, directius i autoritats, a la foto de família.COMUNICACIÓN CD TACÓN

tracking