PRIMERA CATALANA GRUP II

Un penal sentencia el Lleida B

Una rigorosa pena màxima en l’últim minut del partit va significar el 2-3 final || El filial trenca així la ratxa de quatre victòries consecutives i només tres gols encaixats en vuit partits

Un jugador del Sant Ildefons intenta controlar un rebuig en una jugada del partit.AMADO FORROLLA

Partit molt disputat entre el Lleida B i el Sant Ildefons que va acabar 2-3. Els lleidatans, que havien aconseguit igualar el partit fins en dos ocasions, van encaixar un penal en contra en l’últim minut que els va sentenciar.

El partit va ser molt disputat. Només començar, Dani Muela, va aprofitar un rebuig a l’àrea del Lleida per avançar els visitants (0-1). Tanmateix, els lleidatans no es van ensorrar; de fet, van anar de menys a més a mesura que avançaven els minuts. Joel Huertas va tenir la primera ocasió clara per als seus amb un xut que es va estavellar al pal i, poc després, Pau García va rematar a les mans del porter.

Ja al minut 34 arribaria el gol de l’empat, arran d’una rematada de Viñes a la sortida d’un córner (1-1). L’alegria els va durar poc als lleidatans, que quatre minuts després van veure com Ivan va tornar a avançar el Sant Ildefons en una jugada amb fortuna i va establir l’1-2, resultat amb què es va arribar al descans.

El Lleida va sortir amb moltes ganes després del descans. Els d’Ismael Mariani van acaparar la possessió de la pilota i contínuament intentaven buscar espais entre una molt ben posicionada línia defensiva del Sant Ildefons. Malgrat la intensitat i les ganes, el premi no va arribar fins al minut 77. Martínez només va haver de tocar lleugerament la pilota després d’una magnífica centrada que seguia una falta lateral i va aconseguir empatar el partit per als lleidatans per segona vegada (2-2).

El Lleida B va seguir a per totes, intentant aconseguir un gol que li valgués els tres punts. Tanmateix, a tres minuts per al final, Vice va veure la segona groga i va deixar el Lleida B amb un menys. Ja en l’últim minut de partit, l’àrbitre va assenyalar un penal molt rigorós per al Sant Ildefons, que va transformar Alan (2-3). El Lleida B ja no va tenir temps a reaccionar i va acabar perdent un matx en el qual l’empat hauria estat el més just.

Els lleidatans posen fi d’aquesta manera a una ratxa de quatre partits consecutius guanyant. El Lleida B només havia encaixat tres gols en els últims vuit partits. La setmana que ve s’enfrontaran en el derbi lleidatà al Balaguer.

“Ens ha faltat serietat defensiva” El tècnic del Lleida B va assegurar al final del partit que havia “faltat la serietat defensiva que solem tenir” i que li ha permès remuntar fins a la sisena posició a la taula durant aquesta segona volta del campionat. “Ha faltat continuïtat en el joc”, va explicar l’entrenador, i va lamentar la falta “de fluïdesa amb la pilota”. Mariani va definir l’encontre com “un partit obert amb dos equips que no s’hi jugaven res”, i va afegir que “l’equip que ha aprofitat millor les moltes ocasions s’ha emportat els tres punts”. De totes maneres, Mariani va destacar “la bona dinàmica de l’equip a pesar de la derrota”.