SEGRE

COMPETICIONS

Dos lleidatans al Mundial de Londres d'altetisme

Merzougui, en 3.000, s’afegeix a Lamdassem en marató

Abdelaziz Merzougui, l’entrenador Antonio Cánovas i Ayad Lamdassem.

Abdelaziz Merzougui, l’entrenador Antonio Cánovas i Ayad Lamdassem.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atleta hispanomarroquí establert a Lleida Abdelaziz Merzougui va guanyar recentment la prova dels 3.000 metres obstacles del míting internacional a Nàpols (Itàlia) i va aconseguir, a més, la marca mínima per competir al Mundial a l’aire lliure de Londres que es disputarà aquest mes d’agost. D’aquesta manera, Merzougui s’uneix al Mundial al també hispanomarroquí resident a Lleida Ayad Lamdassem, que va aconseguir la marca mínima en la prova de marató. Tots dos són atletes olímpics.

Merzougui va aconseguir a Nàpols un registre de 8’30”51, cosa que que el situa en la sisena posició en el rànquing mundial de la temporada. L’atleta entrenat pel tècnic lleidatà Antonio Cánovas, en vista del seu gran estat de forma, ha estat convidat per participar demà en el míting internacional d’Isla Guadalupe, a les Antilles franceses.

A més, Merzougui també té previst competir el dia 3 de juny en el míting internacional de Marsella (França) i el 14 del mateix mes al míting iberoamericà de Huelva, sempre competint en la prova dels 3.000 metres obstacles.

tracking