SEGRE

FUTBOL ESPORT AMATEUR

‘Mercedaris’ amb samba

Set joves que van col·laborar amb el pare Pina jugaran diumenge la fase final estatal del torneig que apadrina Neymar || Coneixeran l’ídol en persona

Sis dels set jugadors de l’equip lleidatà que jugarà la fase final estatal del torneig de Neymar.

Sis dels set jugadors de l’equip lleidatà que jugarà la fase final estatal del torneig de Neymar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada estiu, entre els anys 2004 i 2015, es reunia a Lleida un equip de futbol base, el Mercedaris FC que, impulsat pel pare Joaquín Pina de la parròquia de la Mercè, recorria Europa participant en diferents tornejos en els quals, encara que l’experiència viscuda s’anteposés al resultat, solia guanyar. D’aquest vincle amb el Mercedaris i amb el pare Pina, a través del futbol base del Gardeny i les seues activitats a la parròquia al barri de la Mariola, naix l’equip Tic Tac, que juga habitualment la Lliga LAP i que, amb el nom de Lleida, jugarà aquest diumenge la fase final espanyola del torneig internacional de carrer creat per Neymar amb la firma Redbull amb la il·lusió no només de poder saludar personalment el crac blaugrana sinó també de guanyar la competició i accedir a la final Mundial al Brasil, on es donaran cita equips de 53 països.

Representar Lleida recaurà en set joves d’entre 21 i 28 anys, tots amics de fa anys, que a la fase prèvia de Lleida van anar deixant a la cuneta equips com el format per jugadors de Lo Caragol. “Ens hi vam apuntar per passar-ho bé. Vam dir que almenys ens donarien un entrepà”, fa broma Antonio Valdivia (22 anys) amb Joaquín Martínez (25) que, madridista confés, assegura que es mor per conèixer Neymar. “Un crac és un crac sigui de l’equip que sigui i, a més de poder conèixer-lo personalment, si guanyem hi ha un premi que és sopar amb ell. El viatge al Brasil ja serà massa”, assegura entusiasmat.

Si guanyen el torneig de Barcelona accediran a la final mundial al Brasil amb equips de 53 països

La resta dels jugadors que integren aquest equip són Edgar Montiel (26 anys), Álex Díaz (24), Raúl Torà (28) que és el capità i líder, Jordan Otero (23) i Samir (21).

En la fase final estatal de Barcelona competiran contra els campions de les seus de Castelló, Salamanca, Cartagena, Burgos, Puerto de Santa María (Cadis) i de la mateixa capital catalana. “Hi anem a disfrutar, però no deixarem escapar l’oportunitat d’intentar guanyar”, assenyalen. El seu fan principal és el pare Pina, ara a Elx, que ja els ha enviat ànims, orgullós pel que han fet.

tracking