SEGRE

El pilot Nicky Hayden ha patit un "gravíssim dany cerebral"

Roman ingressat a la unitat de cures intensives en "condicions clíniques extremadament greus"

El vehicle que va envestir el pilot Nicky Hayden.

El pilot Nicky Hayden ha patit un "gravíssim dany cerebral"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de motos nord-americà Nicky Hayden, campió del món de MotoGP el 2006, ha patit "lesions múltiples i un conseqüent gravíssim dany cerebral" després de ser atropellat dimecres quan circulava amb bicicleta a la província de Rimini, al nord d’Itàlia.

"Les condicions clíniques de Nicky Hayden continuen sent extremadament greus", informa en un comunicat l'Hospital Maurizio Bufalini de la ciutat italiana de Cesena, en el qual roman ingressat. La nota explica que "el pronòstic continua sent reservat" i que el nord-americà es troba "a la unitat de cures intensives" del centre.

L’actual pilot de Superbikes, campionat en el qual competeix amb Honda, va ser atropellat dimecres per un cotxe quan circulava juntament amb un grup d’amics amb bicicleta. El cop que va patir va ser tan fort que va caure sobre el capó del vehicle i va trencar el parabrisa abans de precipitar-se sobre l’asfalt, mentre que la seua bicicleta va quedar totalment destrossada i fora de la carretera, tal com es pot veure en imatges publicades pels mitjans locals.

El pilot va rebre assistència mèdica al lloc dels fets, va ser traslladat d’urgència a un hospital de Rimini i d’allà a l’hospital de Cesena en el qual es troba en aquests moments.

tracking