SEGRE

MOTOCICLISME SUPERBIKES

Nicky Hayden, greu al ser envestit mentre s’entrenava amb bicicleta

El pilot nord-americà Nicky Hayden competeix en Superbikes.

El pilot nord-americà Nicky Hayden competeix en Superbikes.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot nord-americà Nicky Hayden, campió mundial de MotoGP el 2006, es troba en estat greu al patir severs politraumatismes al cap i el pit després que un cotxe l’atropellés ahir a la ciutat italiana de Rimini mentre s’entrenava amb bicicleta. L’actual pilot de Superbikes, certamen en el qual competeix amb Honda, s’entrenava amb un grup d’amics quan el va envestir un vehicle Peugeot, que va arribar a trencar el parabrisa a causa de l’impacte. La bicicleta, destrossada, era fora de la carretera. El conductor del vehicle, de 30 anys i resident a Morciano di Romagna, va resultar il·lès.

El pilot de Kentucky, de 36 anys, va ser estabilitzat al lloc i traslladat posteriorment a l’Hospital Maurizio Bufalini de Cesena, un centre especialitzat en trauma i el principal centre mèdic d’aquesta ciutat italiana, situada a pocs quilòmetres de Rimini.

Al conèixer la notícia, el món del motor es va bolcar amb el pilot nord-americà amb missatges a través de les xarxes socials. Marc Màrquez va publicar a Twitter una fotografia amb el nord-americà i el missatge: “T’envio tota la força del món, Nicky!”. L’equip Honda i el Mundial de Superbikes van agrair també les mostres d’ànim per l’accident del pilot.

tracking