SEGRE

MOTOCICLISME

Un magatzem per a Marc i Àlex Màrquez a Cervera

Marc i Àlex Màrquez han adquirit una nau d’uns 1.000 m2 al polígon industrial de Cervera || Hi guarden el ‘motorhome’ amb què van als grans premis, les motos d’entrenament i cotxes

Vista de la façana de la nova nau que han adquirit els dos campions de Cervera.

Vista de la façana de la nova nau que han adquirit els dos campions de Cervera.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els números identificatius de Marc (93) i Àlex Màrquez (73) lluen des de fa uns dies a la nau que els dos pilots han adquirit al polígon industrial de Cervera, a l’avinguda d’Agramunt, i que servirà de magatzem per guardar tots els vehicles, de dos i quatre rodes, que tenen. Tota la façana de la nau, d’uns 1.000 metres quadrats de superfície i que antigament pertanyia a una de les fàbriques de mobles històriques de la capital de la Segarra (3VVV), s’ha pintat de negre amb una gran franja roja horitzontal a la part central, el color corporatiu de triple campió de MotoGP.

Segons va explicar un membre del club de fans, es tracta d’una nau situada a aproximadament 300 metres de la casa familiar on viuen amb els seus pares, i en la qual els dos germans guardaran tots els vehicles “que actualment tenen repartits per diversos garatges de la ciutat”.

La instal·lació, que s’ha remodelat per complet, tindrà un taller per a les motos d’‘off road’

Entre aquests hi ha el camió que a final de cada temporada porta els dos germans a la rua des del club de fans fins a la plaça Pius XII. Així mateix, guardaran tots els cotxes que, a tall de premi, Marc ha anat acumulant aquests últims anys, especialment els de MotoGP, en els quals ha estat guardonat amb fins a quatre BMW esportius per ser el rei de poles, així com els vehicles que la marca de l’equip, Honda, li ha cedit i que utilitza habitualment per desplaçar-se.

Però una de les raons principals que van portar Marc Màrquez a adquirir una gran nau és per poder aparcar el motorhome que des d’aquesta temporada utilitza per als grans premis per Europa i que just va estrenar fa una setmana a la prova de Jerez de la Frontera.

Fins a la passada temporada, la família Màrquez llogava un dels motorhomes privats que s’instal·len als pàdocs dels circuits, entre els quals el que gestiona l’excampió mundial Ángel Nieto, però des d’aquest any els dos pilots, el seu pare, Julià, i la mà dreta de Marc, el també lleidatà José Luis Martínez, viuen en aquesta nova instal·lació mòbil que arrosseguen amb un camió Scania, marca amb la qual el pentacampió mundial ha firmat un acord. Tampoc faltaran en aquest magatzem les motos de dirt track i motocròs amb les quals s’entrenen i un taller.

El pare condueix el ‘motorhome’ en el qual viuen els dos als circuits Des d’aquesta temporada, Marc i Àlex Màrquez comparteixen un motorhome que tots dos han adquirit per allotjar-se als circuits durant els grans premis que es disputen pel continent europeu. El camió tractor Scania que mou aquest motorhome, que compta amb un motor de setze litres i 580 CV i equipat amb tots els sistemes de seguretat, el condueix precisament el pare dels dos campions, Julià, que l’any passat es va treure el carnet de camió. De fet, la seua estrena oficial va ser fa una setmana amb motiu del Gran Premi d’Espanya a Jerez. Diumenge passat ja va iniciar el viatge cap a Le Mans, escenari aquest cap de setmana de la cinquena prova del Mundial de MotoGP, i a l’acabament d’aquest gran premi, Julià no tornarà a Cervera, ja que haurà de traslladar la casa mòbil fins a Mugello, on quedarà instal·lada al circuit fins a la pròxima cita del mundial els propers dies 2, 3 i 4 de juny..

tracking