SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L’Actel Lleida negocia amb Forcada, base del Prat

Borja Comenge ja el va voler en la direcció de joc aquesta temporada

Forcada defensa Nevels en el partit d’aquest any al Prat.

Forcada defensa Nevels en el partit d’aquest any al Prat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Forcada, base del Prat de 28 anys i 1,92 metres, és l’objectiu prioritari de l’Actel Lleida per reforçar la direcció de joc de cara a la pròxima temporada. En aquest sentit, el club ja ha fet una oferta al barceloní, que Comenge ja va voler al seu equip aquest any. Forcada és producte del planter del FC Barcelona i té una àmplia experiència en la LEB Or, on va debutar amb 18 anys amb l’Hospitalet. Posteriorment, va jugar al Palència i Breogán, abans de tornar a l’equip castellà, on va militar fins al 2015. Aquell any es va incorporar al Prat, vinculat al Joventut i en el qual ha destacat durant les dos últimes temporades com un dels bases més determinants de la categoria. De fet, va ser el cinquè jugador amb millor mitjana d’assistències, amb 4,52 per partit, i també és un consumat anotador (11,8 punts), una cosa que el tècnic busca en el nou base de l’equip.

El club ha donat a Xavi Forcada un temps per estudiar l’oferta, encara que continua rastrejant el mercat en el cas que la resposta del base sigui negativa. Per la seua part, el jugador també vol estudiar les seues opcions, després del descens esportiu del Manresa a la LEB Or. A més, el Barça també està interessat en ell per reforçar el filial. Tanmateix, la proposta de l’Actel Lleida és l’única que té en ferm i que li garanteix estabilitat i minuts de joc.

Comenge té ara mateix cinc jugadors per a la pròxima temporada en LEB Or: Rubín de Celis i Sutina, que ja tenien contracte, i Feliu, Mbaye i Hermet, que han renovat la seua vinculació. A més, l’Actel treballa en l’ampliació de la cessió del lleidatà Marc Martí, després que el Saragossa aconseguís la permanència a la Lliga ACB el cap de setmana passat.

tracking