L'ICG Lleida certifica la salvació i se situa en places europees després de guanyar el Lloret (2-1)

L’ICG Lleida Llista ha certificat aquest migdia la permanència en la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal després d’imposar-se al pavelló Onze de Setembre al Lloret per 2-1. A més, amb aquesta victòria l’equip dirigit per Albert Folguera suma 33 punts i puja fins la novena posició superant a l’Alcoi per un punt, per la qual cosa a falta de dos jornades per al final de la Lliga és en una plaça que dóna dret a jugar la segona competició europea, la Copa CERS, ja que la victòria del Reus la passada setmana a l’Eurolliga concedeix una plaça més per a Europa per als equips espanyols.

El partit ha estat un reflex de l’equilibri entre dos equips que estaven empatats a punts, marcat per la tàctica i la preocupació per no cometre errors. El local Borja López ha estat l’encarregat d’obrir el marcador en el minut 20 en transformar un penal. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans i, als dos minuts de la represa, l’argentí Darío Giménez, de falta directa, ha marcat el 2-0 que semblava certificar la victòria de l’ICG. Tanmateix, el Lloret ha marcat set minuts després, la qual cosa ha fet que el resultat fos incert fins el final, encara que l’ICG ha sabut mantenir aquest mínim avantatge que li dóna un triomf vital.

D’altra banda, abans de l’inici del partit s’ha guardat un minut de silenci per la mort d’Ariel Nechi, germà de l’exjugador de l’ICG Manu Nechi, a causa d’un accident de trànsit aquest cap de setmana a l’Argentina.