SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Betriu repeteix victòria i retalla distància amb el líder

Reforça el lideratge de la seua categoria i s’atansa a la primera posició ‘scratch’

Jaume Betriu va fer un pas important en la lluita per revalidar les dos corones estatals.

Jaume Betriu va fer un pas important en la lluita per revalidar les dos corones estatals.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Jaume Betriu (KTM), campió d’Espanya d’enduro les dos últimes temporades tant de la seua categoria com de la general scratch, va fer ahir un pas important en l’objectiu de revalidar tots dos títols, després de guanyar en E3 i ser segon absolut, amb la qual cosa ratifica el lideratge de la seua categoria i retalla diferències sobre el líder de la general, un Cristóbal Guerrero que va punxar durant la segona jornada de l’Enduro de Lalín.

Betriu va encadenar en terres gallegues la cinquena victòria parcial en el que va de temporada. Des que va ser segon a la primera jornada de l’Enduro del Segre, disputada a Oliana, el pilot de Coll de Nargó no ha baixat del primer calaix del podi, i ha firmat el segon ple de la temporada. Betriu va tornar a mantenir un mà a mà amb un altre lleidatà, Ramon Quer, que és el seu màxim rival pel títol de la categoria E3. Al final dels gairebé 200 quilòmetres, el pilot de l’Alt Urgell es va tornar a emportar la victòria amb un marge superior al minut sobre el de Juneda, mentre que Arnau Solà va tornar a ser tercer. A la general, el pilot de KTM amplia en sis punts el seu avantatge sobre Quer, que ara se situa en dotze punts quan queden només tres proves per disputar-se.

El de Juneda va acabar segon a la categoria, mentre que el seu germà Jordi va haver d’abandonar

A la classificació scratch, Betriu surt de Galícia una mica més a prop de Cristóbal Guerrero, líder del certamen des del primer dia però que ahir “va punxar” amb un setè lloc, la qual cosa permet al lleidatà, segon ahir, situar-se a tan sols cinc punts de l’andalús. No obstant, la victòria absoluta va ser per al barceloní Josep Garcia, que va firmar un doblet, encara que es troba molt lluny dels llocs d’honor al perdre’s la cita d’Oliana per una lesió. En aquesta classificació scratch, Ramon Quer figura quart després del cinquè lloc d’ahir, mentre que el seu germà Jordi no va tenir tanta sort i no va poder acabar la prova i no va puntuar en E1, en què va guanyar Josep Garcia.

En E2, la victòria va ser per al gallec Jonathan Barragan, seguit del barceloní Oriol Mena, del Moto Club Segre, mentre que Iván Cervantes, també del club lleidatà, va acabar cinquè i Laia Sanz, que tornava a la competició d’enduro, va tancar amb la setena plaça.

tracking