SEGRE

TEMPS EXTRA PIRAGÜISME

Doblet lleidatà a la Copa Pirineus

Núria Vilarrubla i Miquel Travé, del Cadí Canoe Kayak, aconsegueixen la victòria en canoa || L’australiana Jessica Fox i l’argentí Thomas Bersinger dominen en caiac

Miquel Travé va ser el gran vencedor de la categoria C1 masculina.

Miquel Travé va ser el gran vencedor de la categoria C1 masculina.AGUSTÍ CUCURULLS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La primera de les dos proves de la Copa Pirineus d’eslàlom va acabar ahir al Parc del Segre de la Seu d’Urgell amb doblet lleidatà en la disciplina de canoa, en la qual els urgellencs Núria Vilarrubla i Miquel Travé, tots dos del Cadí, es van emportar la victòria, mentre que la modalitat de caiac va ser dominada per l’australiana Jessica Fox i l’argentí Thomas Bersinger.

Vilarrubla va accedir a la final amb el millor temps de la semifinal, que va completar sense errors, igual que la mànega decisiva, en la qual va batre una altra de les grans favorites, Jessica Fox. La set vegades campiona del món i doble medallista olímpica va tocar dos portes a la baixada que la van penalitzar 4 segons, i va acabar en segon lloc, al davant de la txeca Jana Matulkova. Totes dos van quedar a 6 i 10 segons de Vilarrubla, respectivament. Les dos campiones es van veure també les cares en K1, però aquesta vegada Fox es va rescabalar i va guanyar davant de la també lleidatana Marta Martínez i de la francesa Pauline Guiet, mentre que Vilarrubla es va quedar fora de la final. En nois, Miquel Travé va confirmar el seu gran estat de forma guanyant el C1 davant del txec Lukas Rohan i del portuguès Jose Carvalho, mentre que en K1, la victòria va ser per a l’argentí Thomas Bersinger, seguit del de Segòvia David Llorente i del francès Benjamin Renia.

Miquel Travé va ser el gran vencedor de la categoria C1 masculina.

Miquel Travé va ser el gran vencedor de la categoria C1 masculina.AGUSTÍ CUCURULLS

tracking