SEGRE

CICLISME GIRO D'ITÀLIA

Jungels guanya en l'esprint final i Quintana retalla sis segons

Dumoulin segueix líder a més de 2 minuts

Jungels, creuant victoriós la línia d’arribada.

Jungels, creuant victoriós la línia d’arribada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El luxemburguès Bob Jungels (Quick Step), mallot blanc del Giro com a millor jove, va aconseguir la primera victòria en una prova World Tour en un atípic esprint entre favorits, en el qual el colombià Nairo Quintana va ser segon i va esgarrapar 6 segons a la general al líder, l’holandès Tom Dumoulin (Sunweb).

Junguels va atacar a l’última pujada, va seleccionar el grup i, a la recta de meta, amb els favorits en acció, va ser el més ràpid. Es va avançar a Quintana, en tasques de velocista, i al francès Thibaut Pinot. Una altra victòria per al Quick Step, la cinquena, en un Giro del Centenari estel·lar per a la formació belga. No hi va haver canvis en la general en vigílies de la jornada de descans que donarà pas a la terrible última setmana de muntanya, finals en alt i crono final a Milà. El colombià Quintana tindrà al davant una àrdua tasca davant d’un Dumoulin que tampoc no es va voler jugar el cuir a la recta de meta. El líder té Quintana a 2.41 minuts, Pinot a 3.21 i Nibali a 3.40.

El Giro gaudirà demà de la darrera jornada de descans abans d’afrontar la setmana decisiva. Dimarts una de les etapes reina amb el Mortirolo i l’Stelvio i després dies de muntanya, amb dos finals en alt i la crono final de diumenge.

tracking