HANDBOL COPA CATALANA

L'Associació, imparable

Irina Pop intenta un tir davant de tres jugadores del Vilamajor.

Irina Pop intenta un tir davant de tres jugadores del Vilamajor.OSCAR MIRÓN

L’Associació Lleidatana es va imposar ahir 36-34 al Vilamajor en un partit molt exigent, però que va resoldre després del descans. Les lleidatanes es classifiquen així com a primeres de grup per als quarts de final i a més com un dels dos millors equips del quadre, juntament amb l’OAR Gràcia Sabadell, cosa que impedeix que es puguin creuar fins a la final. Les lleidatanes es van veure sorpreses en els minuts inicials per la gran línia atacant del Vilamajor. Masip, que va aconseguir 11 gols durant el matx, va brillar i va aconseguir que el resultat anés de 3-6 als deu minuts de partit. Malgrat tot, les lleidatanes es van assentar en defensa i van aconseguir posar-se quatre gols al davant (15-11). Al final de la primera meitat, diversos errors en defensa de l’Associació i algunes contres de les visitants, van permetre al Vilamajor arribar al descans 20-20.

A la segona meitat, les dos defenses estaven desaparegudes, i les dos línies atacants seguien imparables, la qual cosa es va traduir en un parcial de 4-4 (24-24). A partir d’aquell moment, la portera Olga Pena va començar a parar-ho tot i l’equip va aconseguir de nou avançar-se en el marcador. Un avantatge que ja no tornaria a perdre. En els últims minuts les lleidatanes es van relaxar, però en cap moment amb por de perdre el partit.

L’Associació, que ja havia aconseguit el pas a quarts dissabte davant el Gavà, es classifica com a primera del grup. A més, a l’haver guanyat els tres partits disputats i gràcies a la voluminosa diferència de gols, aconsegueix ser un dels dos millors primers. Avui a les 18.45 hores se sortejaran els quarts de final i es dibuixarà el quadre definitiu del campionat, a partir d’ara a doble duel.