SEGRE

L'Espanyol, interessat en la cessió del lleidatà Febas, del Reial Madrid

Aleix Febas, divendres passat davant l’entrada de les instal·lacions de l’EFAC Almacelles.

Aleix Febas, divendres passat davant l’entrada de les instal·lacions de l’EFAC Almacelles.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Finalitzada ja la Lliga en una excel·lent vuitena posició, l’Espanyol ja ha començat a treballar en la planificació de la temporada vinent i un dels jugadors que pretén incorporar és el lleidatà Aleix Febas, format al planter del Reial Madrid i que aquesta última temporada ha jugat al filial. Febas, d’Almacelles i de tan sols 21 anys, és un migcampista dotat de molta qualitat en el joc. Destaca per la seua imaginació al camp i per la gran capacitat per donar l’última passada.

L’Espanyol ja s’hauria dirigit al Reial Madrid per sol·licitar-li la cessió del jugador, sobretot si el filial blanc no aconsegueix l’ascens a la Segona divisió A. Després de passar per la ja desapareguda Unió Esportiva Lleida, aquest jugador d’1,72 metres d’alçada, va aterrar l’any 2009 a la disciplina del Reial Madrid, i ha estat internacional amb les categories inferiors de la selecció espanyola. La seua qualitat és indiscutible i, com que és poc probable que s’incorpori al primer equip, el Madrid podria veure amb bons ulls una cessió a l’Espanyol, club en el qual podria disposar de molts minuts.

Jugadors com Marco Asensio, Lucas Vázquez o Callejón són els antecedents de cessions blanques a l’Espanyol. D’altra banda, l’Espanyol ha renovat el porter Diego López i comptarà amb la tornada de Sergio García després de jugar dos temporades a l’Al-Rayyan de la Lliga qatariana.

tracking