SEGONA CATALANA GRUP V

El Torrefarrera guanya el Tàrrega i acaba quart

El Torrefarrera es va imposar al Tàrrega en un bon partit que va acabar caient del costat local.ITMAR FABREGAT

El Torrefarrera va posar punt final a una bona campanya que finalitza en quarta posició amb un equip molt jove. En un duel marcat per la igualtat el Torrefarrera es va avançar al minut 21 amb el primer gol de Galcerán. Al 26 va poder ampliar l’avantatge en una jugada de penal i expulsió, però va fallar en la transformació. Ja a la segona part, el Tàrrega va passar a dominar però sense crear jugades de perill per al porter Armengol. Al minut 85 una jugada per la banda molt ben conduïda per Rodríguez va acabar en una centrada a l’àrea que Galcerán va aconseguir rematar batent per segona vegada Pont i establint el definitiu 2-0.