SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Casares i Rubio, baixes del Lleida Esportiu

Els dos jugadors, que han estat molt importants aquesta temporada, no seguiran per motius personals || El Lleida renova l’extrem Doncel fins al 2019

Carlos Doncel en un partit d’aquesta temporada.

Carlos Doncel en un partit d’aquesta temporada.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El defensa lleidatà Òscar Rubio i el davanter andalús Javi Casares no seguiran al Lleida Esportiu, malgrat haver estat titulars fixos amb Siviero durant la temporada. Tots dos causen baixa per motius personals de tipus familiar. Casares va firmar per una temporada amb opció a una altra i el club ha decidit respectar la seua intenció de fitxar per un equip més proper a la seua terra, mentre que Rubio, que acabava contracte, prioritza estar més temps amb el seu fill.

El director esportiu, Jordi Esteve, va assenyalar que dels jugadors que acabaven contracte parlaran amb Toño Vázquez, mentre que va confirmar la intenció que continuï Campos, renovar el porter Mateo, i recuperar el també porter Cobo, que va jugar cedit al Fabril, filial del Deportivo, després de no exercir aquest club l’opció de compra. El que ja ha renovat és Carlos Doncel, per dos temporades, fins al juny del 2019. Segons Esteve, “el cas de Doncel pot ser com ho van ser en el seu dia els d’Imaz o Milla, que el tercer any van explotar i van donar el seu millor rendiment”. Carlos Doncel, de 20 anys i natural de Cabrera de Mar (Barcelona), va arribar fa dos temporades. Durant aquest període, ha disputat 46 partits i ha marcat 3 gols amb el primer equip, a més de jugar 26 partits i anotar 7 gols amb el filial.

El club recupera el porter Cobo, cedit al filial del Deportivo, i hi haurà entre sis i vuit incorporacions

El director esportiu del Lleida calcula que hi haurà “entre sis i vuit noves incorporacions” i que tornarà a “l’essència del club quan van arribar en el seu dia jugadors com Mata o Miramón, que després es van revaloritzar i van fer el salt. Volem gent compromesa i que tots anem en la mateixa direcció”.

Segons Jordi Esteve, “la nostra intenció és confeccionar una plantilla curta perquè els jugadors del filial tinguin la seua oportunitat”, va assenyalar.

Finalment, Esteve es va referir al desig que sempre ha tingut el club per jugar en el grup II, amb majoria d’equips bascos. “Si hi ha possibilitat triarem tornar com ens van demanar en la temporada 2012-13. Ens agrada aquest ambient de futbol i els camps són de gespa natural”, va afirmar.

tracking