SEGRE

Balaguer presenta el seu triatló i l'Estiuesport

La prova arriba a l’onzena edició i espera arribar als 200 participants || El programa esportiu d’estiu obre inscripcions

Responsables municipals van presentar ahir el programa esportiu Estiuesport 2017.

Responsables municipals van presentar ahir el programa esportiu Estiuesport 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer va confirmar la seua aposta clara per l’esport popular i de base amb la presentació aquest dimarts de dos esdeveniments, el Triatló Ciutat de Balaguer, que es disputarà aquest diumenge, i el programa Estiuesport, que demà obrirà les inscripcions per prendre part en un gran ventall d’opcions esportives.

El triatló de muntanya de Balaguer arriba aquest any a l’onzena edició, i és tota una referència a nivell català. De fet, és l’única prova d’aquestes característiques que es disputarà a Catalunya aquest any, de manera que els organitzadors esperen ampliar el nombre de participants i assolir els 200, amb la qual cosa doblaria la participació de l’any passat.

La prova es disputarà sota la modalitat de relleus, que cobriran les disciplines de natació, BTT i cursa a peu. A més, la cita coincidirà per primera vegada amb el Campionat de Catalunya de triatló de muntanya de policies i bombers. Pel que fa al programa Estiuesport, està destinat a nens i nenes d’entre 4 i 16 anys, i destaquen principalment les activitats d’aigua, sense descuidar el vessant cultural.

El Triaesport, Camp Base, In&out, Temps Afegit i Art Estiu, com a novetat, seran el gran repertori d’activitats que ompliran totes les vacances escolars, des del dia 22 de juny fins al 9 de setembre. Les inscripcions s’obriran demà dijous i no es tancaran fins a cobrir les places.

tracking