SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Cimera tècnica d’Albadalejo, Cortés i Giménez per planificar

Sis fitxatges, dos per línia, són els reforços bàsics que es busquen

Gerard Albadalejo.

Gerard Albadalejo.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, i els seus ajudants Jordi Cortés i David Giménez van mantenir ahir una reunió per planificar detalls de la pretemporada i començar ja a treballar de cara al curs vinent, segons van confirmar fonts del club. Després de finalitzar el cap de setmana passat la Lliga de Primera Catalana, en la qual Jordi Cortés i David Giménez van dirigir per última vegada Balaguer i EFAC Almacelles, arriba l’hora de posar-se a treballar a fons i aquesta vegada amb temps, a diferència de la temporada anterior, en què es va vorejar l’ascens a Segon A.

De comú acord amb el director esportiu, Jordi Esteve, les prioritats passen per reforçar totes les línies en les quals hi haurà un mínim de dos reforços per a cadascuna. Un lateral, un central, dos migcampistes (un de més creador i l’altre que també sigui recuperador), un davanter golejador referent i un altre que exerceixi com a segon punta, són ara mateix els jugadors que es busquen. A la porteria val a recordar que el club vol tant sí com no la continuïtat d’Álvaro Campos, que ha estat un dels homes importants aquesta temporada i les actuacions del qual han estat decisives en molts partits. També es vol renovar Mateo i Cobo tornarà, ja que el Deportivo no farà ús de l’opció de compra. D’altra banda, el Lleida demanarà començar la Lliga fora de casa per poder coordinar els partits amb el filial, ja que la intenció és que jugui al Camp d’Esports. Pel que respecta al trofeu Emili Vicente, en el qual es presentarà l’equip, podrien jugar Reus, Tàrrega, Balaguer i Andorra.

Finalment, l’equip juvenil va vèncer ahir el Reus 2-3 i es va classificar per a les semifinals de la Copa Catalunya en les quals l’espera el Damm aquest cap de setmana.

tracking