SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Cinc se'n van, 14 segueixen

El Lleida comunica les baixes d’Òscar Rubio, Toño Vàzquez, Cristian Fernández, Javi Casares i Cristian Alfonso || Campos vol anar-se’n però el club s’hi oposa

Toño Vázquez en un partit aq

Toño Vázquez i Cristian Fernández, noves baixes del Lleida EsportiuCarles Miranda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va anunciar aquest dimecres que cinc dels jugadors que finalitzen el contracte el proper dia 30 no rebran una oferta de renovació de cara a la temporada vinent. Es tracta d’Òscar Rubio, Toño Vázquez, Cristian Fernández, Javi Casares i Cristian Alfonso. Aquestes cinc baixes s’uneixen a la dels tres jugadors cedits que, lògicament, han de tornar als seus respectius clubs. Xavi Quintillà ho farà al Barcelona, i per la seua banda Mikel Fernández i Haritz Albisua tornaran al Llorca. Dels jugadors que acaben la vinculació amb el club el 30 de juny, només el porter Francisco Javier Mateo podria rebre una oferta de renovació.

En canvi, són catorze els jugadors de la plantilla que tenen contracte en vigor per a la temporada vinent. Són Álvaro Campos, Andriu, Arnau Tobella, Valiente, Noel, Miki Muñoz, Marc Nierga, Cristian Gómez, Carlos Doncel, Albert Alfonso –tercer porter–, Max Llovera, Javi López, Joel Huertas i Mia Guasch.

D’aquests, el porter Álvaro Campos tindria intenció de rescindir el contracte per motius familiars, ja que resideix a Mislata i serà pare al setembre, però el Lleida no té intenció de trencar-hi el vincle. “Té contracte en vigor i per tant és jugador del Lleida a tots els efectes”, explicava ahir el director esportiu del club, Jordi Esteve. “Si la seua intenció és la de no continuar el que ha de fer és parlar amb el seu representant”, va insistir. Esteve va reiterar que la intenció del Lleida és la de fitxar “entre sis i vuit jugadors”, encara que no descarta més sortides en funció de com es vagi desenvolupant el mercat.

D’altra banda, el Juvenil, que segueix endavant a la Copa Catalunya després d’eliminar el Reus, jugarà diumenge a les 18.00 hores al camp de la Damm, a Barcelona, en el partit de semifinals d’aquesta competició.

Així està la plantilla

  • Causen baixa. Toño Vázquez, Òscar Rubio, Cristian Fernández, Javi Casares i Cristian Alfonso, que acaben contracte el 30 de juny i els cedits Quintillà, Mikel Fernández i Albisua.
  • Amb contracte en vigor. Álvaro Campos, Andriu, Arnau, Valiente, Noel, Miki Muñoz, Marc Nierga, Cristian Gómez, Doncel, Alfonso (tercer porter), Max, Javi López, Joel Huertas i Mia Guasch. El club medita oferir la renovació a Mateo.

tracking