SEGRE

La Seu d'Urgell posarà el nom d'Emili Vicente al camp municipal

El vuitè partit Ningú Fora de Joc, que es disputarà el dia 17 a Tamarit, serà un altre homenatge

Emili Vicente, tota una vida dedicada al futbol.

Emili Vicente, tota una vida dedicada al futbol.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell, d’acord amb els clubs de futbol de la ciutat, ha proposat a la família d’Emili Vicente que el camp de futbol municipal de la ciutat porti el nom de l’entrenador urgellenc mort dijous passat a Andorra. La família d’Emili ha acceptat la proposta del consistori, mentre que expressava el seu agraïment per la proposta d’aquest record al llegat esportiu de l’esportista.  En les properes setmanes l’ajuntament anunciarà la data i els actes que es faran en aquest homenatge.

Emili Vicente també serà homenatjat el proper dia 17 d’aquest mes a Tamarit de Llitera, població en la qual es disputarà la vuitena edició del partit de futbol solidari Ningú Fora de Joc. Iñaki Ramos, impulsor d’aquesta jornada, va destacar la importància d’Emili en la història d’aquesta iniciativa.

“L’Emili col·labora amb nosaltres des de la primera edició. Sempre va ser l’entrenador de l’equip format per exjugadors de Primera i Segona divisió i per a aquesta ocasió s’havia tornat a comprometre. Havia estat parlant amb ell el dia anterior per perfilar alguns dels detalls”, explicava Ramos. “Parlarem amb la seua família per consensuar els actes. Volem que sigui una jornada dedicada a recordar Emili Vicente.”

El partit Ningú Fora de Joc tornarà a comptar amb un torneig de base, en el qual prendran part sis equips de Lleida i Osca, un partit de futbol femení entre una selecció de Lleida i una altra d’Osca, i el partit d’estrelles en el qual s’espera jugadors com Joan Capdevila, Jofre i Aleix Febas.

tracking