Més de 350 participants en la Cursa de les Cassoles

Pastó i Altisent van guanyar els 10 km

Els corredors van poder escollir entre dos circuits.

Els corredors van poder escollir entre dos circuits.ITER5

La Cursa de les Cassoles a Juneda va reunir aquest cap de setmana més de 350 participants. La carrera va comptar amb dos curses competitives i dos caminades. A la prova llarga, de 10 quilòmetres, es va imposar Ricard Pastó (Xafatolls) en categoria masculina, amb un temps de 34.41. El van acompanyar al podi Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logiesport) i Óscar Balsells (AE Ekke). En categoria femenina, la guanyadora va ser Marta Altisent (CE Linyola). Núria Alcántara (CA Borges) va ser segona i Aida Cano (Holístic Centre) va creuar la meta en tercera posició. Pel que fa a la prova curta, de 5.450 metres, els guanyadors van ser Martí Sabater (Logiesport-Tallers Enric) i Sònia Sans (JA Arbeca). En categoria masculina van completar el podi Sergi Bernaus (Esport Truga) i Fran Carrillo (Xafatolls).

En femenina, Anna Vilella (JA Arbeca) va ser segona, i la tercera posició la van compartir Laia Resa i Sandra Borda, les dos del Xafatolls.

Un euro de cada inscripció es va donar a Proactiva Open Arms, que lluita per frenar la crisi de refugiats.