PROMOCIÓ D'ASCENS A PRIMERA CATALANA

Al Tàrrega li tocarà remuntar

La UE Tàrrega no passa de l’empat a casa davant de l’Unificació Bellvitge || Els de Jordi Oliveres hauran de guanyar en el partit de tornada o empatar a més d’un gol per aconseguir l’ascens

Un jugador del Tàrrega intenta arribar a la pilota en una acció del partit disputat ahir.SEGRE TÀRREGA

La UE Tàrrega i l’Unificació Bellvitge van empatar en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Primera Catalana i van deixar per a la tornada la resolució de l’eliminatòria i saber quin dels dos conjunts ascendeix de categoria. Cada equip va dominar una part, per la qual cosa el resultat final d’empat pot considerar-se just.

Els visitants van colpejar primer a l’aprofitar una pèrdua de la pilota dels blaugranes al minut 28 de joc per articular un bon contraatac i batre per única vegada Ribera. El contraatac va ser la millor carta exhibida pels barcelonins. De fet va ser la seua arma letal, que va obligar els del Tàrrega a jugar amb el marcador en contra, cosa que els de Jordi Oliveres no tenien prevista. No obstant, els locals van continuar confiant en les seues possibilitats encara que el Bellvitge va demostrar conèixer el joc de la UE Tàrrega amb un estricte marcatge durant tot el partit a Joni, el millor jugador local.

Això va afectar els blaugranes, que tot i així van mostrar la seua determinació a aixecar el resultat. Així, al minut 35, Jorba va provar fortuna amb un xut des de fora de l’àrea que va sortir lleugerament desviat. També els visitants van tenir la seua oportunitat a l’enviar una rematada al pal al minut 40.

Després del descans, el panorama va canviar perquè el Tàrrega va conferir més profunditat al seu joc i va jugar millor. Al minut 47, una bona jugada local va ser culminada per Enríquez que va marcar, encara que l’àrbitre va anul·lar la jugada per un suposat fora de joc. Dos minuts després Alberto va tenir l’empat a les botes però l’ocasió va acabar finalment a les mans del porter visitant. Al minut 51 la insistència de l’atac local va tenir el seu premi i Sylla va rematar impecablement a la xarxa l’1-1 un servei de córner.

No van acabar allà les ocasions del Tàrrega, el mateix Sylla va gaudir de dos bones opcions per desfer l’empat i en els minuts 55 i 83 va posar a prova el porter visitant, que va respondre amb encert. Per la seua part, l’Unificació Bellvitge, que va tenir les seues ocasions, va acabar defensant un resultat que obliga la UE Tàrrega a guanyar o a empatar a més d’un gol en el partit de tornada.

“L’empat els afavoreix però capgirarem l’eliminatòria” Al finalitzar el partit, Jordi Oliveres, entrenador de la UE Tàrrega, va dir que: “estic satisfet del rendiment de l’equip, sobretot a la segona part.” “Ens han agafat un parell de vegades al contraatac però ells juguen així, són dos estils diferents i hem hagut d’arriscar-nos per intentar remuntar.” Sobre el partit de tornada, Jordi Oliveres va afegir: “Som més forts fora de casa i estic convençut que tindrem opcions.” Per la seua part, el tècnic de l’Unificació Bellvitge, Francisco Hidalgo, va declarar: “Hem intentat jugar amb les nostres armes, hauríem pogut fer l’1-2, però el Tàrrega ha jugat una gran segona part i ha estat un partit molt igualat.”