El Vallfogona derrota el Térmens i se situa a un pas de l'ascens

Farràs va marcar el gol del triomf al minut 87

Albert, del Vallfogona, controla una pilota en una acció del partit d’ahir.

Albert, del Vallfogona, controla una pilota en una acció del partit d’ahir.J.B.

El Vallfogona va fer ahir un gran pas per aconseguir l’ascens a la Segona Catalana, a l’imposar-se a domicili al Tèrmens per 0-1, gràcies a un gol de Farràs en el minut 87. El partit es va disputar al Complex Esportiu de Torrefarrera per decisió del Comitè de Competició, ja que no va poder jugar-se diumenge passat, tal com estava previst, per una inundació que va deixar impracticable el camp del Térmens. El partit de tornada es disputarà diumenge vinent al camp del Vallfogona.

El Térmens va aconseguir el control del partit des del primer minut. Els primers 25 minuts van ser totalment seus encara que va topar amb la solidesa defensiva del Vallfogona. L’equip visitant es va anar traient a poc a poc el domini local, però cap dels dos equips no va disposar d’ocasions clares de gol en els primers 45 minuts. La segona part va començar igual que la primera, el Térmens abocat sobre el seu rival a la recerca del gol. El Vallfogona ho passava malament i sort va tenir de la bona actuació del seu porter, Clarisó, i de l’eficàcia de la parella de centrals Juanjo Tenorio i Carrasco, que rebutjaven totes les pilotes que arribaven a l’àrea.

El partit s’encaminava cap al final i semblava que s’acabaria sense que el marcador es mogués. Però no va ser així. Farràs, que acabava d’entrar al terreny de joc, va aprofitar l’única ocasió de què va disposar el Vallfogona en tota la segona meitat per marcar el 0-1 i donar avantatge al seu equip per afrontar la tornada a casa d’aquest diumenge.