SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El CP Vila-sana fitxa una jugadora suïssa i dos gallegues per al filial

Maria Porta i Jimena Ortiz, ahir amb la copa de campiones.

Maria Porta i Jimena Ortiz, ahir amb la copa de campiones.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CP Vila-sana no descansa i, després d’aconseguir el cap de setmana passat un ascens històric a l’OK Lliga femenina, ja ha començat a planificar la temporada vinent. La meteòrica trajectòria del club, que es va fundar el 2003 i que ja ha arribat a la màxima categoria, no està passant desapercebuda en l’hoquei femení i ja hi comença a haver jugadores que s’ofereixen al club per jugar i millorar el seu nivell. Així, de cara a reforçar el filial, que també ha pujat –en el seu cas a Nacional Catalana–, el Vila-sana incorporarà una jugadora suïssa de 15 anys i dos gallegues de 17 i 15.

“Són jugadores que viuran, es formaran i estudiaran a Vila-sana, encara que s’incorporaran al segon equip”, explica el president del club, Ramon Porta, que veu necessari “llogar dos pisos la temporada que ve per donar cabuda a les jugadores que són de fora”.

Al primer equip, quatre de les vuit jugadores són de fora: dos del Vendrell, una de Reus i una argentina, Jimena Ortiz, fitxada a començaments d’any. Jimena, que, tal com va informar SEGRE, ja ha renovat el contracte per una temporada més, marxa dilluns de vacances al seu país i tornarà per a la pretemporada. Dos jugadores, Victoria Porta i Anna Ferrer, aniran amb Catalunya al Campionat d’Espanya.

tracking