SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Salinas es postula per portar el Lleida però el club no ven

L’exjugador diu que “em faria il·lusió” i que el seu germà Patxi seria el tècnic

Patxi Salinas i el seu germà Julio, en una imatge d’arxiu.

Patxi Salinas i el seu germà Julio, en una imatge d’arxiu.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’exjugador del Dream Team Julio Salinas va reconèixer aquest dimarts el seu interès per fer-se càrrec del Lleida Esportiu, encara que va admetre que ni ha presentat ofertes ni n’ha parlat amb el president Albert Esteve. “Em faria il·lusió portar un club com el Lleida, per descomptat. És el meu somni, dirigir un club de futbol, però no hi ha res”, va explicar ahir SEGRE.

Salinas, que per motius de treball visita Lleida amb freqüència, sí que ha parlat amb empresaris d’aquí sobre aquest tema i fins i tot fa uns mesos es va entrevistar amb l’alcalde, Àngel Ros, que el va remetre a parlar amb els propietaris del club. Albert Esteve, per la seua part, va reiterar ahir que “no tenim cap oferta de ningú i ja hem dit per activa i per passiva que el club no està a la venda”.

Julio Salinas va explicar que “vinc a Lleida una o dos vegades per setmana. Em dedico, juntament amb gent de Lleida, a l’assessorament financer i a la gestió de patrimonis. I és veritat que molta gent em demana que compri el club, que hi ha un malestar i problemes socials. Jo el portaria d’una altra manera, em sento preparat i hi veig moltes possibilitats”. Va afegir que “també em faria il·lusió ser director esportiu del Barcelona o tenir un celler”.

L’exblaugrana reconeix que no ha presentat cap oferta i que ni tan sols n’ha parlat amb Albert Esteve

Quant als motius pels quals li agrada el Lleida, va assenyalar que “és a prop de Barcelona, és una ciutat important, té un estadi meravellós, futbol base... crec que és un club que té moltes possibilitats”, va insistir. “Un club així és desitjable per a qualsevol i jo crec que podria aportar moltes coses, juntament amb el meu grup. Ja tinc l’entrenador, que seria el meu germà Patxi; tindria tècnics per al futbol base, i gent amb capacitat per dedicar-se a la gestió i a la recerca de recursos”, va sostenir l’exjugador.

En aquest sentit, l’econòmic, va assenyalar que “el Lleida té un pressupost alt per a la categoria, amb el qual es pot aspirar al play-off. El Lleida hauria d’estar sí o sí cada any en el play-off, i està clar que per tot això hauria d’estar en una categoria superior. Per a mi, seria un repte preciós”.

Qüestionat sobre si està disposat a asseure’s amb Albert Esteve i fer-li una oferta, va assegurar que sí, encara que abans hauria de tenir informació sobre la situació econòmica de l’entitat. “Esclar que estaria disposat a asseure’m i presentar una oferta, però desconec la situació econòmica del club, si té deutes, i detalls necessaris per fer una oferta”, va afegir.

LES FRASES

Julio Salinas, exfutbolista:

«El Lleida és un club que té moltes possibilitats i la gent em demana que el compri» 

  • Albert Esteve, president del Lleida:

    «He dit per activa i per passiva que el Lleida no està a la venda. No hem tingut ofertes» 

  • tracking