SEGRE

El lateral Aitor Núñez, nou fitxatge del Lleida Esportiu

Aitor Núñez

Aitor NúñezLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després del fitxatge del central Marc Trilles, el Lleida Esportiu ha anunciat aquest migdia el segon fitxatge del club per a la nova temporada. Es tracta d'Aitor Núñez, lateral de 29 anys procedent del CF Rayo Majadahonda. Núñez, natural de Madrid d'1,77 metres i 70 quilos de pes, ha firmat per dos anys amb l'equip blau. És lateral dret, posició que ocupava fins ara Oscar Rúbio, jugador que ha causat baixa, tot i que també pot adaptar-se a l'esquerra.

Aitor Núñez ha jugat a Primera i Segona Divisió amb el CD Tenerife i el Rayo Vallecano, malgrat que on més ha jugat sigui a Segona Divisió B, on acumula més de 230 partits i un recent 'play-off', amb l’Atlético de Madrid B, el Rayo Vallecano B, el Cádiz CF, el CD Guadalajara, l’Hércules CF, el CD Eldense i la CD Cultural Leonesa.

Segons Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, Núñez és un "lateral polivalent molt regular" que destaca per "tancar amb seguretat la banda" i selectiu a l'hora d'incorporar-se a l'atac. Esteve també ha subratllat la seva experiència en equips de nivell.

A l'edició de demà del diari SEGRE, més informació del nou fitxatge del Lleida Esportiu. 

Aitor Núñez en acció

tracking