SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El primer fitxatge del Lleida és Marc Trilles, del Saguntí

Un central de 25 anys que va debutar a Segona A quan era juvenil amb el Castelló

El primer fitxatge del Lleida és Marc Trilles, del Saguntí

El primer fitxatge del Lleida és Marc Trilles, del Saguntí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va anunciar aquest dimecres el seu primer reforç de cara a la temporada vinent. Es tracta del defensa central procedent de l’Atlètic Saguntí Marc Trilles (Vilafamés, Castelló, 8-8-1991), un jugador d’1,87 metres d’alçada i 83 quilos de pes que ha firmat per dos temporades. Marc Trilles es va formar al planter del CD Castelló, arribant a debutar amb el primer equip albinegre quan encara era juvenil a Segona A la temporada 2009-2010, i des de la campanya 2011-2012 va passar a ser un fix en les alineacions, ja a Tercera divisió.

En la campanya 2012-2013 va ser peça angular del quadre orellut en la seua classificació per a la promoció d’ascens a Segona B. Després del seu pas per Castalia, va militar al Borriol, a Regional Preferent, on el seu equip va ser campió invicte del Grup I. Amb l’Atlètic Saguntí, va ser campió del Grup VI de Tercera divisió i va aconseguir pujar a Segona B. Després de l’ascens, ha estat un fix a l’equip, que ha aconseguit una folgada permanència en la categoria de bronze a més de guanyar la Copa Federació.

Segons el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, el nou jugador blau és “un central específic de la categoria, que aportarà a l’equip potència i contundència en defensa gràcies a la seua gran capacitat física. És un futbolista portentós en el marcatge i hàbil en el joc aeri”.

Embolicat en un cas de racisme

El nou jugador blau es va veure embolicat en un suposat cas de racisme el febrer passat quan Thaylor Lubanzadio, jugador del Reial Unió, el va denunciar per insults racistes a les semifinals de la Copa RFEF. El denunciant va ser sancionat amb quatre partits per l’enfrontament que va mantenir amb un jutge de línia al qual va recriminar no haver actuat al presenciar els fets. Mentre que el jugador del club basc va acusar Marc Trilles d’haver-lo anomenat “negre de merda” o “puto negre” durant el partit, el castellonenc va afirmar que el seu rival el va qualificar de “mort de gana” i li va dir: “Sóc jugador de l’Eibar i et puc tapar amb bitllets.” Trilles es va disculpar públicament, va admetre haver-lo insultat, però va negar que fossin insults racistes. “Em vaig equivocar a l’insultar-lo, però no li vaig dir negre”, va assenyalar Trilles.

Rudes Lleida va criticar ahir el fitxatge. “No tolerarem, ni a la grada ni a la gespa, actituds racistes i/o feixistes. Marc Trilles, te’n pots tornar per on has vingut, aquí no ets benvingut!!!”. Val a recordar que en la pretemporada passada el Lleida va decidir acomiadar el davanter Éric Zárate pels comentaris anticatalans, racistes i misògins que va escriure en els seus perfils de Facebook i Twitter, quan el jugador de Sant Vicenç dels Horts tenia 15 anys.

La xarxa debat el cas Trilles

El nou jugador del Lleida Esportiu, Marc Trilles, ja posa amb l’equipació del club i al costat de l’escut.

El nou jugador del Lleida Esportiu, Marc Trilles, ja posa amb l’equipació del club i al costat de l’escut.LLEIDA ESPORTIU

tracking