SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Un ex-Primera al Lleida

El lateral dret Aitor Núñez, que va debutar en la màxima categoria amb el Tenerife, segon reforç || Té 29 anys i procedeix del Rayo Majadahonda

Aitor Núñez (esquerra, amb samarreta blanca), durant un partit amb el Rayo Majadahonda.

Aitor Núñez (esquerra, amb samarreta blanca), durant un partit amb el Rayo Majadahonda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lateral dret Aitor Núñez (Madrid, 10-10-1987), procedent del Rayo Majadahonda, és el segon reforç del Lleida després del de Marc Trilles per a la pròxima temporada 2017-2018. El club va anunciar ahir la nova incorporació, que ve de disputar el play-off d’ascens a Segona A i compta amb una experiència de més de 230 partits jugats a Segona B. A més, va arribar a jugar a Primera amb el Tenerife (un partit davant de l’Athletic amb victòria canària per 1-0) i a Segona A amb el Rayo Vallecano. En total, ha disputat set partits entre les dos categories més altes.

Aitor Núñez va jugar aquesta temporada al Rayo Majadahonda després d’haver-ho fet ja en una etapa anterior entre 2005 i 2007. Durant aquesta dècada, entre les seues dos etapes a l’esmentat equip, ha jugat a l’Atlètic de Madrid B, Tenerife, Rayo Vallecano, Cadis, Guadalajara, Hèrcules, Eldenc i Cultural Lleonesa. Com a dada curiosa, va ser el primer jugador del Tenerife a debutar a Primera sense haver jugat abans a Segona. Va passar directament de Segona B a Primera.

Una dada a tenir en compte i que es valora molt al Lleida Esportiu a l’hora de fitxar és que, als seus 29 anys, Núñez ha deixat empremta en els clubs pels quals va passar, fet que parla de la seua implicació i professionalitat. Una altra dada a tenir en compte és que, encara que juga de lateral de dret, ha disputat molts partits en la seua carrera a cama canviada, per la qual cosa pot actuar als dos carrils de la defensa. Un jugador polivalent com ho va ser en el seu dia Carlos Barreda i que tan bon rendiment va donar. Aitor Núñez, a més, pot avançar la seua posició com a interior si calgués. Té característiques ofensives ja que en els seus inicis va ser atacant, però compleix bé a l’hora de defensar la seua banda.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, el va definir com “un lateral polivalent molt regular” i va destacar que “tanca amb seguretat la seua banda, a més de saber seleccionar els moments en què s’ha d’incorporar a l’atac”. Esteve va posar de relleu també la seua experiència en l’elit i en equips de nivell, a més de subratllar el seu “gran rendiment” en l’última temporada que és per la qual cosa s’ha decidit a incorporar-lo al club lleidatà.

tracking