SEGRE

FUTBOL COPA CATALUNYA AMATEUR

El Tremp va plantar cara

Els errors defensius van condemnar els locals en un xoc igualat || Tres gols de Florensa van ser clau per al Borges, malgrat jugar una hora amb deu

Una acció del partit al camp del Tremp.

Una acció del partit al camp del Tremp.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tremp i el Borges van disputar un partit igualat en el qual va acabar imposant-se la categoria més gran dels visitants i en el qual els del Pallars Jussà, a pesar de fer un bon partit, van cometre alguns errors defensius que van acabar per costar-los l’eliminatòria.

El Tremp va iniciar el partit dominant el centre del camp i portant la iniciativa en el joc.En el minut 19, l’àrbitre va assenyalar una rigorosa cessió al porter per part del Borges. En aquesta mateixa jugada i a causa de les protestes, va ser expulsat el visitant Florensa.

La falta va executar-la González, que va obrir el marcador (1-0). Amb el gol i la inferioritat numèrica del Borges, el Tremp va incrementar el seu domini, però dos errors defensius locals van ser aprofitats pels de Josep M. Espasa per donar-li la volta al marcador: primer, en una indecisió entre la defensa i el porter i, poc després, al cometre un penal innecessari.

Després del descans, al qual es va arribar amb mínim avantatge visitant (1-2), el Tremp va reprendre el domini del joc i als quatre minuts de la represa Gázquez empatava de nou el marcador (2-2). Després d’aquest gol, va arribar un període d’igualtat i poques ocasions que va semblar presagiar els llançaments de penal per dilucidar l’equip classificat, però un altre error defensiu del Tremp va posar en safata el 2-3 a Florensa, que va aconseguir el tercer gol del seu compte personal i atansava els seus a la classificació.

Els locals van provar de reaccionar a la recerca d’un nou empat, però amb més ànims que ordre, i el Borges, ben assentat, va aprofitar per sentenciar amb un bon contraatac culminat per Sánchez a cinc minuts del final, i va resoldre l’eliminatòria.

tracking