Montalbán condueix l’Almacelles Atlètic a la final

En un partit molt igualat l’Almacelles Atlètic va anar de menys a més i es va imposar a l’Angulària.AMADO FORROLLA

Quatre gols de Montalbán van portar l’Almacelles At. a classificar-se per a la Final del Pepito Esteve, al superar un complicat partit amb l’Angulària, que li va posar les coses molt difícils. Els visitants van començar millor i amb un ritme molt alt es van avançar al marcador a l’aconseguir Dalgui el 0-1 en el minut 6. La reacció local va implicar el primer gol de Montalbán que va suposar l’1-1. Al minut 28 l’Angulària va tornar a agafar avantatge amb el gol de Bouhamidi, però la inspiració de Montalbán va aparèixer de nou i amb dos gols seus l’Almacelles At. se n’anava al descans amb avantatge (3-2). A la segona part, la igualtat va ser la nota manifesta, encara que amb control dels locals. Domínguez va fer el 4-2 al 69 i Montalbán amb el seu quart gol tancava el marcador a l’últim minut (5-2).