SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida crea un logo per a la nova Grada d'Animació

Els seus membres tindran un accés independent a la zona de Gol Nord

La nova Grada d’Animació del Lleida estarà situada a la zona de Gol Nord.

La nova Grada d’Animació del Lleida estarà situada a la zona de Gol Nord.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una pilota de color blau, amb la inscripció “Gol Nord. Grada d’Animació Lleida Esportiu”, és el logo creat i registrat pel club per identificar la seua nova Grada d’Animació i tot el que estigui relacionat amb aquest espai inicialment reservat a 400 seguidors. El símbol lluirà també als seients que ocuparan els seus membres, a la zona de Gol Nord, que comptarà amb un patrocinador propi, que el club té intenció d’anunciar ben aviat.

El nou logo ha estat registrat a l’Oficina Espanyola de Patents i Marques, que depèn del ministeri d’Indústria, així com a Disseny Industrial, ja que com va explicar el president Albert Esteve “la Grada d’Animació, que té el nom de Gol Nord, tindrà la seua pròpia ornamentació, per això l’hem registrat davant de Disseny Industrial. La idea és confeccionar bufandes, samarretes, clauers, banderes, bosses i altres productes, que portaran aquest logo”.

Els membres de la Grada d’Animació tindran el seu propi carnet, també amb el nou logo, i comptarà amb una Comissió de Coordinació, que serà l’encarregada de programar activitats. La integraran un membre del club i quatre abonats de la mateixa Grada. “Tindrà independència dins del club i es dedicarà a l’organització dels viatges de seguidors o diferents activitats que vulguin portar a terme”, va afegir Esteve.

Els seus membres comptaran amb un preu especial al carnet d’abonat. En aquest sentit, el club té intenció de presentar la seua nova campanya de captació ben aviat, que podria ser a finals d’aquesta setmana o a començaments de la que ve. 

Els membres de la Grada comptaran també amb la seua pròpia porta d’accés a l’estadi. Serà la que està ubicada al Velòdrom, que ara no s’utilitza i que es batejarà amb una lletra o amb un número. D’altra banda, després de les tres primeres incorporacions, de tall defensiu, el club intensifica els contactes per fitxar un parell de davanters que podrien concretar-se en breu.

La nova Grada d’Animació del Lleida estarà situada a la zona de Gol Nord.

La nova Grada d’Animació del Lleida estarà situada a la zona de Gol Nord.SEGRE

tracking