SEGRE

Aquests seran els talls de trànsit a la ciutat de Lleida per la Volta

Dijous i diumenge, amb la sortida i l’arribada dels corredors

Sortida de la primera etapa de la Volta de Lleida dijous.

Aquests seran els talls de trànsit a la ciutat de Lleida per la VoltaAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida i la Guàrdia Urbana han preparat un dispositiu especial per garantir la seguretat del recorregut de la 60a Volta Ciclista Internacional de Lleida durant la celebració de la prova aquest divendres i diumenge al seu pas per la ciutat. Les afectacions de trànsit seran les següents:

Sortida dijous 15 de juny

Els corredors es concentraran al passeig central de l’Av Francesc Macià. A les 14 hores sortiran de forma neutralitzada en direcció a l’Av Segre, Av Tortosa, Av Corregidor Escofet i Av Prat de la Riba, des d’on es donarà la sortida oficial de la primera etapa en direcció a la C-12.

El mateix dijous 15 de juny, a partir de les 8 del matí es prohibirà l’estacionament existent a l’Av Francesc Macià, al costat de la plaça de la Pau, per poder ubicar els diferents cotxes d’equip i resta de vehicles dels organitzadors. Es preveu que sobre les 12 hores es desviï el trànsit d’aquesta calçada de Francesc Macià cap a l’Av Segre, fins que s’hagi donat la sortida neutralitzada als corredors (aprox. les 14 hores).

Sortida diumenge 18 de juny

Els corredors es concentraran al passeig central de l’Av Francesc Macià. A les 10 hores sortiran de forma neutralitzada en direcció a l’Av Madrid, Pça Espanya, Av Estudi General, C. Miquel Batllori, C. Osca, Av Artesa, des d’on es donarà la sortida oficial de l’etapa. en direcció a Puigvert.

El mateix diumenge dia 18 de juny, a partir de les 8 del matí es prohibirà l’estacionament existent i el trànsit de l’Av Francesc Macià, al costat de la Plaça de la Pau, per poder ubicar els diferents cotxes d’equip i resta de vehicles dels organitzadors. El trànsit d’aquesta calçada de Francesc Macià es desviarà cap a l’Av Segre, fins que s’hagi donat la sortida neutralitzada als corredors (aprox. les 10 hores).

Arribada diumenge 18 de juny

Els corredors entraran a la ciutat per l’Av Flix, C. Miquel Batllori, Av Estudi General, Pont de la Universitat, Av Madrid, C. Cavallers, plaça Gramàtics, Sant Martí, Recinte de la Seu Vella, fins arribar a l’entrada del Pont de Fusta on estarà ubicada la línia d’arribada

tracking