SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

El Juneda col·locarà gespa artificial per 350.000 euros

A part d’altres reformes, mentre prepara el seu Centenari per a l’any que ve

Aquest és l’estat actual del camp de futbol de Juneda en una imatge presa ahir.

Aquest és l’estat actual del camp de futbol de Juneda en una imatge presa ahir.AJUNTAMENT DE JUNEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Juneda invertirà 350.000 euros en diverses reformes al camp de futbol, la principal de les quals la col·locació de gespa artificial a causa del deteriorament que pateix el terreny de joc que és actualment d’herba natural. L’equip, que juga a Segona Catalana, estrenarà la nova superfície a l’inici de la pròxima temporada, coincidint que el 2018 es compleix el centenari del club.

Les obres del camp de futbol es troben en la recta final de la licitació i la setmana que ve podrien adjudicar-se els treballs entre les propostes presentades. En cas de complir-se els terminis, la col·locació de la gespa artificial podria iniciar-se en la primera quinzena de juliol.

Tal com va explicar l’alcalde Antoni Villas, “ja no podíem esperar més per canviar la gespa, ja que sobretot en els dos últims anys es troba molt feta malbé. Cal tenir en compte que no només l’utilitza el primer equip sinó equips de l’EF Intercomarcal del futbol base i està en molt mal estat”.

El 2008 hi va haver un primer intent de col·locar gespa artificial, però el cost era més elevat que ara (suposava una inversió d’uns 500.000 euros), eren temps de crisi i sense trobar ajuts el consistori va haver de desistir-hi i posar herba natural.

Avui dia, les coses han canviat i l’ajuntament podrà fer-se càrrec de 300.000 euros, mentre que els 50.000 restants els aportarà la Diputació a través d’un fons que té per a aquestes tasques.

A més, la inversió no només inclou la col·locació de la gespa sintètica, sinó que també es procedirà a canviar els focus posant-ne uns d’abatibles i reduint de 6 a 4 el nombre que hi ha actualment. També es condicionarà el perímetre del terreny de joc amb formigó per aïllar la gespa artificial i facilitar així la cura i manteniment.

D’altra banda, el CF Juneda està de doble enhorabona, ja que a banda d’estrenar nou terreny de joc la pròxima temporada celebrarà el seu centenari el 2018. Ja s’ha format una comissió sobre el tema que pretén elaborar un llibre sobre la història del club, a part d’organitzar tota una sèrie d’actes per commemorar l’efemèride.

tracking