SEGRE

PIRAGÜISME AIGÜES BRAVES

Lleida obté 22 medalles a l’Estatal de descens d’Arfa

Onze en el certamen de Joves Promeses i onze més en el de clàssica

La competició de clàssica es va disputar ahir en un recorregut de 3.700 metres entre Arfa i Adrall.

La competició de clàssica es va disputar ahir en un recorregut de 3.700 metres entre Arfa i Adrall.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Campionat d’Espanya de descens en aigües braves va arrancar ahir a l’Alt Urgell amb la disputa de les proves de Joves Promeses i clàssiques a Arfa, en les quals els palistes lleidatans van aconseguir un total de vitn-i-dos medalles, onze a cada certamen.

La jornada va arrancar al matí amb la competició dels més joves en el camp d’eslàlom d’Arfa, amb gran protagonisme per al Sícoris en nois i per al Cadí Canoe Kayak en dones. Biel Nobau es va alçar amb la victòria en K1 infantil, amb el seu company Èric Gilart a la tercera posició, mentre que, en noies, Aina Ferrer i Noemí Font, del club amfitrió, van firmar per aquest ordre els dos primers llocs.

Text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text text

En infantil B, hi va haver triplet lleidatà tant en nois com en noies. Els sicoristes Pau Pijuan i Xavier Alejo van ocupar la primera i segona posició, respectivament, i l’urgellenc Manel Contreras va tancar el podi, mentre que Mariona Garreta, Míriam Alberton i Dèlia Torras, totes del Cadí, van copar els llocs d’honor.

Finalment, en C1 infantil, només hi va haver la medalla de Biel Nobau, que va sumar el seu segon metall del dia. En la general per equips, el Cadí va aconseguir la victòria al davant del Sícoris Club i del Santiagotarrak d’Irun.

Pel que fa a la modalitat clàssica, celebrada a la tarda en un tram de 3,7 quilòmetres entre Arfa i Adrall, el protagonisme va correspondre de nou al Sícoris Club, amb vuit medalles. Alan Padilla va ser subcampió en C1 sènior, així com Xavi Miralles, en K1, al davant de David Martínez, del Kayak Mitjana, un bronze que també va repetir la seua companya Montserrat Herrera. El club de Pardinyes també va aconseguir la victòria en K1 veterà de mans de Josep Maria Eritja, que va superar els sicoristes Rafael Herrera i David Garcia.

En les categories inferiors, van arribar quatre guardons més, tots del Sícoris. Adrià Escabias va aconseguir la victòria en K1 cadet davant de Vlad Ionut, mentre que Marco Ocon i Miquel Àngel Alejo van ser segon i tercer, respectivament, en juvenils.

L’Estatal acaba avui (09.00) amb la prova d’esprint al Parc del Segre, la primera que acull el canal olímpic.

tracking