SEGRE

TEMPS EXTRA FUTBOL BASE

El 'fair play' abans que el resultat

Torrefarrera acull una trobada de seleccions territorials catalanes en categoria benjamina a la qual assisteixen unes 500 persones || La cita fomenta els valors i fuig de la competició

En tots els partits els jugadors se saluden abans i mostren el seu respecte.

En tots els partits els jugadors se saluden abans i mostren el seu respecte.FCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fair play abans que el resultat, els valors abans que els gols. La Federació Catalana de Futbol va organitzar per tercer any consecutiu una Trobada Territorial benjamina (nens i nenes de 8 i 9 anys) a Torrefarrera, en la qual van participar vint seleccions territorials pertanyents a les 14 delegacions federatives, que té per objectiu fomentar el joc net i l’esportivitat entre els jugadors.

Aquesta trobada no es regeix per un sistema de competició, sinó que la prioritat és que els petits futbolistes es diverteixin durant la seua formació jugant a futbol i aprenent valors com el treball en equip, el respecte i la companyonia.

Les seleccions de Girona, Barcelona, Tarragona, Lleida, Vallès Oriental i Baix Llobregat van jugar amb dos seleccions, mentre que les vuit restants ho van fer amb un conjunt. L’esdeveniment va comptar amb una gran assistència de públic, al voltant d’unes cinc-centes persones, que va acudir al Complex Esportiu del Segrià per seguir els partits i animar els jugadors.

Al finalitzar els encontres, els directius i delegats de la Federació Catalana de Futbol presents en la trobada van entregar una medalla a cada futbolista. A l’esdeveniment va assistir el vicepresident de la Federació Catalana i delegat a Lleida, Jordi Terés, així com directius de les catorze delegacions presents en la trobada.

En tots els partits els jugadors se saluden abans i mostren el seu respecte.

En tots els partits els jugadors se saluden abans i mostren el seu respecte.FCF

tracking