SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Farré puntua a Andorra

El lleidatà acaba vuitè en la tercera cita del Mundial i se situa desè || Sergio Ribau voreja el seu primer podi mundialista en la categoria Trial 125

Arnau Farré, superant una de les zones en ple bosc.

Arnau Farré, superant una de les zones en ple bosc.JC VÁZQUEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arnau Farré va puntuar aquest diumenge per segona vegada aquesta temporada en el Mundial de trial, la tercera prova del qual es va disputar a la parròquia andorrana de Sant Julià de Lòria. El pilot de Vilanova de Segrià va acabar vuitè i ja atresora 15 punts a la general del certamen, en el qual figura desè, mentre que Sergio Ribau, del Pont de Suert, va fregar el seu primer podi en la categoria Trial 125.

Quatre punts de penalització per temps el van relegar a la quarta posició. Farré va ser el primer pilot del TrialGP a obrir recorregut després de la qualificació de dissabte, cosa que afegia més dificultat perquè no tenia referències. Tot i així, el pilot del Moto Club Aitona va completar el primer pas per les 15 zones per Naturlàndia i la Rabassa, amb un total de 29 punts, quatre menys dels que va necessitar en el segon gir, si bé tres van ser per excedir en el temps.

L’actual líder del Campionat d’Europa absolut va acabar amb 65 punts, lluny dels 20 que va firmar el guanyador absolut, Adam Raga, que va aconseguir el seu primer triomf de l’any davant de Jaime Busto i del líder indiscutible del Mundial, Toni Bou. “No tenia referències, amb el que això suposa, però crec que me n’he sortit prou bé. He netejat les meues traçades i al final m’he trobat supercòmode.

Malgrat l’altitud, propera als 1.800 metres en algun punt, tot ha funcionat com un rellotge i estic molt feliç pel meu vuitè lloc i sent el millor pilot de Gas Gas”, va indicar Farré.

Arnau Farré, superant una de les zones en ple bosc.

Arnau Farré, superant una de les zones en ple bosc.JC VÁZQUEZ

tracking