SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El lateral Moussa, del Nàstic, fitxarà per dos temporades

Falta que rescindeixi amb l’equip grana al jugar cedit enguany al Badalona

Moussa Bandeh, en un partit amb el Nàstic fa dos temporades.

Moussa Bandeh, en un partit amb el Nàstic fa dos temporades.DIARI DE TARRAGONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lateral esquerre Moussa Bandeh (Mataró, 2-8-1991), que ha jugat aquesta temporada al Badalona cedit pel Gimnàstic de Tarragona, fitxarà pel Lleida Esportiu per dos temporades i es convertirà en el cinquè reforç de l’equip. El jugador d’ascendència gambiana, encara que nascut a Catalunya, té contracte en vigor amb el Nàstic i aquest dilluns només li faltava aconseguir la rescissió per marxar lliure el club del Camp d’Esports.

De fet, al Lleida ja donen per feta aquesta incorporació, encara que lògicament no l’oficialitzaran fins que el jugador, amb el qual l’acord és total, es trobi totalment desvinculat del seu compromís amb el Nàstic. El lateral de Mataró ha estat un fix al Badalona, amb el qual ha disputat un total de 33 partits aquesta temporada, i ha estat un dels carrilers més destacats de la categoria de bronze.

El Lleida ja va voler incorporar-lo l’estiu passat en qualitat de cedit, encara que va acabar al Badalona. Fa dos temporades va recalar al gener a l’Olot, també com a cedit del Nàstic, que precisament l’havia fitxat feia uns mesos procedent del club de la Garrotxa.

Esquerrà, que pot actuar en diverses posicions, destaca per la potència i ha jugat aquest any 33 partits

Moussa és, abans que res, un jugador polivalent. De fet, durant tota la seua trajectòria ha jugat també molts encontres com a extrem esquerre i fins i tot pot actuar com a central. Mesura 1,89 metres i destaca per la seua corpulència i potència física.

Serà el cinquè reforç de l’equip després dels del central Marc Trilles (At. Saguntí), el lateral Aitor Núñez (Rayo Majadahonda), el centrecampista Moustapha (Ebr) i el mitjapunta Jorge Félix (Rayo Majadahonda).

D’altra, banda el Lleida tornarà a Aran per fer l’stage de pretemporada, com ja va informar aquest diari. L’equip s’hi estarà des del diumenge 23 de juliol fins al dissabte 29 i s’entrenarà al camp de Naut Aran, a Garòs, a banda de jugar un amistós el dia 26 amb un rival que encara s’ha de concretar.

L’FCF informa els clubs dels diners del decret de drets de televisió El president de la Federació Catalana de Futbol, el lleidatà Andreu Subies, acompanyat de diversos directius federatius, va mantenir una reunió aquest dilluns amb representants dels clubs de Segona B i Tercera divisió als quals va exposar, entre altres temes, el que fa referència als diners que cobraran pel decret llei de la venda centralitzada dels drets de TV del futbol professional, tal com va avançar ahir SEGRE. En representació del Lleida Esportiu, hi va haver el coordinador general del club, Juanjo Silva. Al Lleida, segons va poder constatar aquest diari, li correspondran uns 85.000 euros, que cobrarà abans d’iniciar-se la pròxima temporada. La setmana que ve es reuniran Lliga i Federació Espanyola i el pagament s’activarà després de celebrar-se l’assemblea general de l’RFEF al juliol.

tracking