SEGRE

COMPETICIÓ

Mollerussa acull el Provincial de tenis taula

Torneig amb què finalitza la temporada

El CTT Borges es va proclamar campió en la competició per equips al derrotar el CTT Mollerussa.

El CTT Borges es va proclamar campió en la competició per equips al derrotar el CTT Mollerussa.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mollerussa va acollir el cap de setmana passat el Campionat Provincial de tenis taula, amb què la Federació posa punt final a la temporada amb la participació de jugadors de tota la demarcació.

En la competició per equips el campió va ser el CTT Borges, que es va imposar a la final a l’amfitrió CTT Mollerussa per 3-0. El conjunt de les Garrigues havia superat anteriorment a quarts el CTT Lleida i en semifinals el CTT Mollerussa B. Per la seua part, l’equip del Pla es va imposar al CTT Castellnou i al CTT Borges B. En la prova individual, la competició es va dividir en dos grups.

En el grup A, el guanyador va ser Iván Fernández (CTT Mollerussa), després d’imposar-se a la final al seu germà i company de club Cristian Fernández, mentre que Ricard Gómez, també del CTT Mollerussa, va aconseguir la tercera posició.

En el grup B, el guanyador va ser Pau Palau (CTT Borges), que va batre a la final Quim Sánchez, del mateix club, que va copar el podi després de la tercera posició d’Èric Torné. Els germans Fernández van ser els campions en el torneig de dobles.

tracking