SEGRE

CICLISME

Baralla entre dos ciclistes a la Volta a Lleida

Un ha de rebre punts de sutura a la cara pel cop d’un altre

Bernat Font va publicar aquesta foto del seu rostre ferit.

Bernat Font va publicar aquesta foto del seu rostre ferit.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Font, ciclista català de l’equip GSport València, assegura haver patit una agressió per part de Diego Tamayo, corredor colombià de l’equip Eduardo Chozas-Esteve que resideix a Alcarràs, durant la disputa de la quarta i última etapa de la Volta a Lleida.

A més, Font diu que va denunciar el fet davant dels Mossos i va presentar comunicat mèdic després de rebre punts de sutura al pòmul de l’ull esquerre i ha publicat fotos al seu Twitter amb la frase: “No hi ha disculpes que serveixin. Això no és el que volem per al ciclisme. El que m’ha fet Diego Tamayo és injustificable i una vergonya.”

Bernat Font acusa Diego Tamayo de colpejar-lo, i aquest diu que va iniciar la baralla el denunciant

Per la seua part, la versió de Tamayo, que es va disculpar amb Font després de l’etapa, com ha admès aquest, és diametralment oposada i, encara que no vol fer declaracions a l’espera de prendre les mesures legals que consideri oportunes per injúries, diu que l’incident es va produir durant una baralla que havia iniciat el denunciant. A més, assegura que la seua conducta és irreprotxable en la seua llarga carrera ja que es tracta d’un corredor veterà amb molta experiència.

Tot va passar aproximadament al quilòmetre 20 de la jornada amb sortida i meta a la capital lleidatana, segons el relat de Font al web especialitzat en ciclisme Cicle 21. “Érem al capdavant del grup controlat per Lizarte agafant la posició i va arribar Tamayo intentant treure’m del meu lloc. Mentre seguíem cada un manillar amb manillar em va donar a l’esquena i jo vaig deixar anar el braç sense mirar-lo per treure-me’l de sobre i li vaig colpejar la cara. De sobte va aparèixer pel meu altre costat i vaig sentir com em pegava a tota la cara".

Per la seua part, el director i organitzador de la Volta, Sergi Escobar, va dir que “m’ho van comentar, però no vaig veure res i no puc fer res com a organitzador. Es va a moltes pulsacions com passa en altres esports”.

tracking