SEGRE

Denuncien davant dels Mossos l'agressió a la Volta de Lleida

Bernat Font va publicar aquesta foto del seu rostre ferit.

Bernat Font va publicar aquesta foto del seu rostre ferit.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Font, ciclista de l’equip GSport València, ha presentat una denúncia davant dels Mossos d’Esquadra a Viladecans (Barcelona) contra Diego Tamayo, corredor de l’equip Eduardo Chozas- Esteve, per l’agressió que va patir durant la disputa de la quarta i última etapa de la Volta a Lleida, tal com va confirmar aquest dimecres un portaveu de la policia catalana i va publicar ahir aquest diari.

Davant de les acusacions de Font, Tamayo està prenent les mesures legals necessàries i insisteix a no voler entrar en polèmiques mediàtiques, ja que aquesta situació l’ha sorprès i vol ser prudent perquè assegura que mai s’ha vist implicat en cap aldarull, encara que sí que va enviar un comunicat. “En una cursa d’aquesta entitat sempre hi ha tensions, que per sort no van mes enllà d’allò esportiu, la versió aportada per Bernat Font és molt lluny del realment viscut, només espero que amb els anys aprengui a gestionar les tensions de la competició. No entraré en aquest tipus de polèmiques infundades, el meu equip, els meus companys, i tot el pilot ciclista em coneixen, per la qual cosa estic molt tranquil i amb la ment en allò realment important, que són els meus pròxims objectius. Això és l’únic que de moment faig públic i mentrestant prendré les mesures necessàries.”

No és el primer incident desagradable que pateix Font ja que el 2013 va ser també agredit pel conductor d’un vehicle mentre s’entrenava a Euskadi. L’agressor en aquell cas va ser multat amb 200 euros mentre que el ciclista amb 100 per llançar-li el bidó, segons va publicar el web Ciclo 21.

tracking