SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Roja obliga a fer obres al Camp d'Esports

En el cas que la selecció absoluta o sub-21 jugués a Lleida s’haurien de realitzar importants millores al Camp d’Esports || Després d’haver canviat la gespa, la Paeria renovarà els vestidors

Els vestidors del Camp d’Esports necessiten una renovació integral.

Els vestidors del Camp d’Esports necessiten una renovació integral.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aprovació per part del ple de la Paeria, amb els vots del PSC, Ciutadans i PP, de sol·licitar a la Federació Espanyola de Futbol que la Roja jugui al Camp d’Esports comportaria importants millores a l’estadi. Des que el 2014 –i abans fins i tot– el Lleida Esportiu, a través del seu president Albert Esteve, exposés la situació precària en la qual es trobava la instal·lació municipal a causa del seu nul manteniment, s’han fet diverses actuacions de millora, entre les quals la més important de totes va ser el canvi de la gespa del terreny de joc juntament amb el sistema de reg, a més de reparar prèviament fa tres anys el mur de revestiment de Gol Sud.

Dins d’aquestes actuacions, aquest dimecres va tenir lloc una reunió entre Albert Esteve i tècnics municipals d’Urbanisme, en la qual la Paeria ha adquirit el compromís de realitzar obres de millora al vestidor local, amb l’arranjament i renovació del paviment al llarg de les properes setmanes, abans de l’inici de la pretemporada del primer equip el 12 de juliol.

Tècnics municipals estan elaborant un diagnòstic de l’estat del camp per després poder actuar

També està previst posteriorment arreglar el vestidor visitant. Aquestes són només algunes de les successives reformes que cal emprendre, entre les quals va citar com a prioritàries el president del club Albert Esteve, “condicionar els lavabos de l’estadi i canviar el videomarcador juntament a un pla de manteniment”. Són millores bàsiques, a més d’altres que caldria fer, en el cas que l’equip ascendís a Segona A, tal com requereix LaLiga.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Félix Larrosa, va dir aquest dimecres sobre això que “s’està fent el diagnòstic del Camp d’Esports i quan estigui a punt veurem quines actuacions cal fer, com, quan i qui”. Així mateix, també està previst condicionar les tanques perimetrals de l’Annex.

El club, a punt de fitxar un davanter i busca un migcampista i un central A l’espera de poder anunciar el fitxatge del lateral esquerre Moussa, al qual el Nàstic donarà la carta de llibertat una vegada ha contractat el nou tècnic Lluís Carreras, el Lleida Esportiu continua treballant en noves incorporacions per tenir la plantilla pràcticament tancada quan iniciï la pretemporada el 12 de juliol. El director esportiu Jordi Esteve està a punt de tancar la contractació d’un davanter, que arribaria per dos anys i que s’està desvinculant com Moussa del seu actual club. També té fronts oberts en la incorporació d’un migcam· pista –entre ells s’ha sondejat l’exblau Albístegui– i un de· fensa central, encara que Jordi Esteve observa amb atenció la possible arribada d’un juga· dor de banda. Seran almenys quatre fitxatges els que encara estan pendents d’escometre’s. Pel que fa a la pretemporada hi ha un altre partit amistós confirmat. Serà el dia 9 d’agost quan el Lleida viatjarà a Sa· ragossa per jugar a les 19.00 hores a la Ciudad Deportiva davant del Deportivo Aragón, equip que acaba d’ascendir a la Segona divisió B. Quant a l’amistós que el Lleida vol organitzar durant l’stage a Aran el club ha son· dejat l’Osca. Els oscencs, no obstant, han acabat la tempo· rada molt tard a causa de la promoció d’ascens a Primera i començaran el 23 de juliol, massa a prop del possible par· tit el dia 26.

Els vestidors del Camp d’Esports necessiten una renovació integral.

Els vestidors del Camp d’Esports necessiten una renovació integral.LLEIDA ESPORTIU

Els vestidors del Camp d’Esports necessiten una renovació integral.

Els vestidors del Camp d’Esports necessiten una renovació integral.LLEIDA ESPORTIU

tracking