SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI D'HOLANDA

Marc Màrquez: “He de ser competitiu”

Marc Màrquez diu que Assen s’adapta al seu estil i espera trobar estabilitat després de la segona posició a Montmeló || “Aquí s’ha d’entendre la velocitat”

Marc Màrquez fa broma amb Cal Crutchlow durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi d’Holanda.

Marc Màrquez fa broma amb Cal Crutchlow durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi d’Holanda.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va assegurar aquest dijous que el circuit d’Assen, escenari diumenge del GP d’Holanda, és un traçat que s’adapta molt bé al seu estil, malgrat que espera ser més competitiu i trobar l’estabilitat que va aconseguir després del seu segon lloc a Montmeló.

“Està clar que a Barcelona vaig tenir un cap de setmana complicat, però al final vam saber acabar en una bona posició. Estic molt content perquè el test de la setmana passada també ens va servir per millorar. Estic desitjant que comenci aquest Gran Premi. Necessitem ser competitius, constants i intentarem trobar estabilitat, que ha estat el nostre punt feble. Però sé que cada vegada ho fem millor. Assen és una pista que m’agrada, és un circuit que s’adapta molt bé al meu estil”, va reconèixer.

“Aquí les Yamaha són molt fortes, però també les Ducati –en sec–, així que ja ho veurem. Sabem que aquí el temps és sempre una incògnita i ens hem d’adaptar a les condicions que tinguem”, va apuntar.

Sobre el seu estil i les possibilitats de victòria a la catedral del motociclisme, Marc va manifestar que “en alguns revolts vaig diferent de la resta, però això no significa que sigui el millor pilot. És l’estil Honda, sempre intento frenar una mica més tard, però sé que normalment és un dels meus punts forts. Aquí a Assen la velocitat s’ha d’entendre. Durant molt temps vas amb el gas obert i és molt important ser agressiu”, va afegir.

D’altra banda, Màrquez va restar importància al fet que segueixi sent el pilot més jove a guanyar el Mundial de MotoGP. “Creus que podria guanyar-lo algú amb 18 anys?”, li va preguntar un periodista. “Amb 18 no ho sé, però amb 20 sí”, va assenyalar entre rialles. “Està clar que vaig ser el més jove, però al final és igual quan guanyes els títols. El més important és guanyar. Ser jove o gran és igual. L’important és que la gent recordi els títols que tens.”

A més, va valorar positivament el fitxatge de Crutchlow per Honda per millorar la moto. “És un pilot que ha corregut amb motos diferents i sempre ha donat bons comentaris per millorar-les”, va dir.

tracking