SEGRE

POLÍTICA ESPORTIVA FUTBOL

Ros defensa acollir la Roja i també la selecció catalana

Àngel Ros, durant el ple extraordinari de dimarts.

Àngel Ros, durant el ple extraordinari de dimarts.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va respondre ahir a la Plataforma Proseleccions Catalanes, que va criticar que el ple de la Paeria aprovés dimarts demanar a la Federació Espanyola de Futbol un partit de la Roja, i va assenyalar que veu “positiu” poder acollir un matx de la selecció absoluta. “La Paeria, en els últims anys, ha treballat intensament per portar a Lleida competicions esportives de primer nivell dins del programa Sports & Emotion. Fruit d’aquest treball, Lleida ha estat escenari de la Final Four Futsal Cup de futbol sala, la Copa Federació de tenis, partits de la Copa Davis, Pro-AM de golf i la Vuelta a Espanya, entre d’altres. En aquesta línia, va considerar positiu que es pugui disputar a Lleida un encontre de la selecció espanyola, tal com va aprovar el ple municipal a proposta del grup de Ciutadans.

A més, Ros va manifestar que “també seria interessant per a la ciutat que un dels partits que anualment celebra la selecció catalana de futbol contra altres seleccions autonòmiques o altres països es pogués celebrar a Lleida. La Paeria està oberta a acollir competicions esportives a la ciutat que sumen a la promoció de l’esport i els seus valors, la promoció de Lleida”.

Així mateix, va recordar que la ciutat ha estat seu de la Final Four de l’Eurolliga d’hoquei i que acollirà el Mundial d’handbol femení el 2021.

tracking