SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Noel, baixa de 6 a 7 mesos

El del planter va ser operat a Barcelona d’una ruptura del lligament creuat anterior del genoll || Es va lesionar en l’última jornada de Lliga a Elda

Noel Carbonell és atès al lesionar-se durant el partit de Lliga davant de l’Eldenc.

Noel Carbonell és atès al lesionar-se durant el partit de Lliga davant de l’Eldenc.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va comunicar ahir que Noel Carbonell va ser operat satisfactòriament divendres a la tarda de la ruptura del lligament creuat anterior que patia al genoll esquerre i el seu període de baixa serà d’entre 6 i 7 mesos. El traumatòleg Pedro Álvarez, de l’equip del doctor Ramon Cugat, va ser l’encarregat de realitzar la intervenció quirúrgica, a l’Hospital Quirón de Barcelona.

El centrecampista del planter, que es va lesionar en l’últim partit de Lliga al camp de l’Eldenc, havia de passar dos dies ingressat, per la qual cosa està previst que rebi l’alta hospitalària avui mateix, quan iniciarà el període de recuperació, amb un termini estimat d’entre sis i set mesos.

El Lleida, després de lligar 5 incorporacions, continua ultimant nous fitxatges com el d’un davanter

Noel Carbonell (Puigverd de Lleida, 2-3-1995) es va consolidar la passada temporada al primer equip, a l’inici de la temporada com a central, a causa de les baixes que hi havia en aquesta demarcació i després al centre del camp com a pivot, que és on gairebé sempre ha jugat.

El del planter, de fet, va jugar sempre en totes les categories al centre del camp. Va ser Imanol Idiakez, que li va donar l’oportunitat de debutar al primer equip, i l’actual tècnic blau Gerard Albadalejo quan dirigia el filial, els que el van posar com a central.

D’altra banda, el Lleida Esportiu, després d’anunciar oficialment la contractació del lateral esquerre Moussa, que és el seu cinquè reforç per a la pròxima temporada, continua ultimant els fitxatges d’un davanter, d’un central i d’un centrecampista.

Fins al moment, el club ha incorporat el central Marc Trilles (At. Saguntí), els laterals Aitor Núñez (Rayo Majadahonda) i Moussa Bandeh (Badalona, encara que cedit pel Nàstic), el centrecampista Moustapha (Ebre) i el mitjapunta Jorge Félix (Rayo Majadahonda).

D’altra banda, Ràdio Castelló apunta a l’interès de l’equip albinegre, que s’ha quedat a Tercera sense ascens, per Álvaro Campos, que té contracte amb el Lleida. Aquest va reconèixer els contactes amb el club valencià, però vol anar a una categoria superior.

tracking