SEGRE

TIR AMB ARC

Cita d'elit a Pardinyes

Les instal·lacions del club lleidatà coronen els campions d’Espanya d’arc tradicional i nu || El millor arquer lleidatà va ser Àlex Baigol, onzè

L’arc tradicional no té elements tecnològics, a diferència de la modalitat olímpica.

L’arc tradicional no té elements tecnològics, a diferència de la modalitat olímpica.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les instal·lacions del Club Tir amb Arc Pardinyes van acollir aquest diumenge la segona i última jornada del Campionat d’Espanya d’arc tradicional i nu a l’aire lliure, que va ser un èxit a nivell organitzatiu i que va coronar els campions en les diferents categories.

Un total de 126 arquers de catorze comunitats autònomes van participar en la cita, i Catalunya era la que hi tenia més representants. Val a destacar que dels arquers lleidatans, tots ells del Club Tir amb Arc Pardinyes, només va assolir els vuitens de final Àlex Baigol, que es va classificar finalment a l’onzena posició.

En la modalitat d’arc instintiu masculí, es va proclamar campió Álvaro Buberos (Castella i Lleó), seguit de Juan Gómez (Cantàbria) i José Antonio Visiedo (Aragó). En instintiu femení, va guanyar Carmen Arrebola (Balears), la segona va ser Maria Zaldívar (Aragó) i la tercera, la madrilenya Raquel Pérez.

En Longbow homes es va imposar José Luis Iriarte (Navarra), seguit d’Eugenio Casal (Galícia) i Vicente Busquets (Balears), i per la seua banda en dones la primera va ser Eguzkiñe Rabasco (Navarra), seguida de Melania Sanjorge (Galícia) i Marisa Martínez (Navarra).

Pel que fa a la modalitat d’arc nu masculí, l’or va ser per a César Vera (Balears), la plata per al català Carles Xandri i el bronze per a Luis Cano (València). Quant a la categoria femenina, va pujar a dalt de tot del podi la catalana Rosa Miñano, seguida de Marta Gimeno (Catalunya), mentre que la tercera va ser Raquel Frías (Castella i Lleó).

En les classificatòries, al marge del pas a vuitens d’Àlex Baigol, la resta d’arquers lleidatans es va classificar així: Josep Antoni Fontanet (20), Julio Yong (29), Sergi Pastor (32), Lluís Elíes (39), Francisco Chiquillo (40) i José Francisco Díaz (41). Per la seua banda, Alfred Piñol va haver d’abandonar la competició per una lesió.

La pròxima sortida dels arquers del Club Tir amb Arc Pardinyes serà el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol al Campionat d’Espanya de clubs que organitza el Club Tir amb Arc Alcobendas (Madrid), amb la participació dels equips masculins d’arc recorbat i arc compost.

L’arc tradicional no té elements tecnològics, a diferència de la modalitat olímpica.

L’arc tradicional no té elements tecnològics, a diferència de la modalitat olímpica.ITMAR FABREGAT

tracking